4.7 5 0 82 82 Fusion flavour accented with light cream, diced mushrooms, savory roast chicken aroma and spices finishing. This sauce is sure to be a hit.
Prego Chicken Mushroom Pasta Sauce 290g
  • 4.7 from
  • 82 Reviews

Reviews

22/03/2018
I never think twice to combined either chicken and mushroom flavor. Now I have both! It was creamy and great taste ever.
20/03/2018
味道香浓, 无论煮意大利面或者 pasta 都好吃。 只需要足够分量不需要添加其他调味料。 好吃
18/03/2018
Buat bagi anak makan ....anak makan dengan selera.....sedap....senang n mudah je bila memasak
14/03/2018
Sebelom ini pernah cuba produk ini sangat sedap dan menjmatkan masa masak saya
12/02/2018
My whole family love this new flavor. My kids will finish up everything each time I use this. This is one of a few other nicer flavors from Prego. Not only using it for pasta, sometimes use it for many other dishes as well. Highly recommend for quick meals.
20/01/2018
it taste good. but you need to add more spices to make it delicious. anyway, my kids really enjoying eating this
10/01/2018
my family love this as it is so simple to prepare, suitable for working mom like me
03/01/2018
Saya mmg suka menggunakan sos jenama prego untuk masak pasta kerana ianya mudah dan menjimatkan masa. Rasanya juga sangat sedap..
26/12/2017
of course sos ni faverite sekeluarga sebab sedap. Selain bubuh kat spageti, jadikan sos untuk lamb/chicken chop, meatball dan sup.
15/12/2017
味道真的不错,便宜
14/12/2017
I have tried this product. Very creamy and tasty. I use this sauce for appetizer (creamy popia) and for main dish (pasta). If you love mushroom soup, then this is the best sauce for you. Their taste quite similar. Suitable for quick meal. It's tasty, easy and save my time to cook.
02/12/2017
Sesuai utk org yg kurang sukakan sos tomato utk pasta prego.PREGO CHICKEN MUSHROOM PASTA SAUCE ni rasanya sgt berkrim.Gabungan sos cendawan & ayam mmg gabungan sempurna utk pasta sy.Ada sedikit cebisan cendawan yg chewy dlm sos ni.Lemak berkrim,tp tidak memudahkan sy merasa muak.Tekstur sos pun sgt berkrim,mudah disediakan.Utk harga,masih sgt berpatutan utk dibeli,x rugi mencubanya.
23/11/2017
Rasanya yang sedap membuatkan keluarga saya suka masakan saya. Satu tin dah cukup untuk memikat selera keluarga. Sos yang pekat, serta mengandungi cendawan dan isi ayam yang banyak. Baunya sahaja sudah cukup menarik selera keluarga saya.
23/11/2017
Prego adalah satu jenama yang dipercayai sejak dulu.. produk berkualiti tinggi dan sangat sangat digemari kami seisi keluarga..
21/11/2017
Prego pasta Chicken Mushroom souce help me to serve my pasta in very easy way! Creamy chicken and mushroom is is a Delicious and Easy Main Dish Recipe.

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products