4.4 5 0 284 284 <p> Anda mengalami ketidakselesaan disebabkan kekeringan faraj? Dengan V Sense<sup>®</sup>, anda tidak perlu risau lagi! </p>

V Sense®

  • 4.4 Daripada
  • 284 Ulasan

Anda mengalami ketidakselesaan disebabkan kekeringan faraj? Dengan V Sense®, anda tidak perlu risau lagi!

Ulasan

Gin (PETALING JAYA)

  • 6 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 5 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
12/01/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

V Sense 是一个非常棒的产品,用了后让伴侣之间的关系更为密切,达到如鱼得水的效果。一定要买唷!

Sum (Kuala Lumpur)

  • 5 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 4 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
21/12/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

我觉得这产品好用,自从用了这品牌就不想换其它品牌了,我会介绍朋友亲戚购买这产品,继续用下去,好东西一定分享

Nooraini (Puchong)

  • 2 Ulasan
  • Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
12/12/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Ladies out there must try v sense and their will love the result

Chin Lu (Shah Alam)

  • 5 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 4 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
27/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

用了它過後,的確有顯著的改善,如果要購買相關產品,可以試一試它。跟之前用的產品比一比,它的效果的確不錯。

NURMARDIYANA (KUALA LUMPUR)

  • 3 Ulasan
  • Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
23/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

easy not irritates product to try on,even moist both parties

Noor Farizan Bt Mohd Saari (Kuala Kurau)

  • 4 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 4 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
16/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

This product will help who have problems with intimate area.Like dryness or it's also help from itchiness.

Noor Iznni Diana (Wangsa Maju)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
13/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I like product v sense because it make my miss v feel better & not dry again

Rosmadiela (ALOR SETAR)

  • 4 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
4/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Setelah saya mencuba V sense, banyak masalah yang saya alami sebelum ini semakin berkurangan seperti masalah kekeringan faraj. Faraj terasa lebih lembap dan saya berasa lebih yakin ketika bersama dengan suami.

Khairul bariah bt abdullah (Kuala Terengganu)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
3/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

This product is the best for all women for the sake off intimacy health

Nur Aida (Subang Jaya)

  • 3 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 4 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
30/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Its worth to use it, smells good,its Convenience and totally suit me and i love it.It makes me confidence with everything i do even for long hour..

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama