4.3 5 0 12 12 BAHARU! 100 Plus Zero Sugar. Tahukah anda bahawa kita kehilangan cecair badan pada sepanjang hari, tidak kira sama ada semasa mandi, duduk di dalam bilik berhawa dingin bahkan juga sewaktu tidur? Apa kata anda tambahkan semula cecair badan yang hilang itu dan pada masa yang sama dapatkan tenaga yang diperlukan dengan minuman ini. Ia tidak mengandungi gula dan bebas kalori, agar anda boleh menikmati kebaikannya dengan penuh ketenangan.
100 Plus Zero Sugar
  • 4.3 Daripada
  • 12 Ulasan

Ulasan

07/08/2020
zero make my life happy
lebih sedap, lebih segar dan tidak risau tentang gula.
30/07/2020
Taste nth different from ori
It came to my surprise that it dosent taste much different from the original 100plus..very nice and no calories,suitable for weight watchers!Highly recommended
24/07/2020
The best drink
100 plus drink always be my choice to replenish my energy loss after doing some exercise.. with the less sugar edition is the best.. it makes my body feel freeh and energetic after drink this . Awesome..
23/07/2020
The right drink after the gym
I usually drink 100 Plus before and after the gym. The new one certainly tasty with less sugar and I loves it. It certainly recovers my energy.
19/07/2020
Great drink during fever
I tried this once when I had my fever few months ago. Since I'm not really feeling well, my appetite towards food also decreasing. So my mother bought this 100 Plus zero sugar for me to stay hydrated during my fever. The good part is that, it has no sugar which is suitable for healthy energy drink but the downside is that it is quite bland and I still prefer the 100 with sugar. But this is my personal opinion. you guys can definitely to disagree with me because perhaps we have different taste buds ;)
19/07/2020
Memberi tenaga
Kurang manis dan sangat sesuai untuk menambah tenaga. Saya akan minum bila saya demam dan ianya sangat berkesan untuk membuat kn saya kembali bertenaga dan sangat-sangat sesuai untuk yang aktif sukan juga
18/07/2020
Kurang manis
Kurang manis dari yang biasa. Sangat sesuai untuk kita yang tak minum air manis. Terbaik jika diminum sejuk. Terbukti berkesan untuk mengembalikkan air dalam badan selepas penat bersukan
14/07/2020
100 + zero
Tried this product myself, not from hometester. Slight sweet, but acceptable compare to normall 100 plus which i think is too sweet whenever i drink it in room temperate. This is definitely good product compare to previous version
13/07/2020
Great taste!
This to me tastes the same as the original 100Plus
08/07/2020
100 plus
Minuman yang menyegarkan. Nak2 time lepas lama jogging. Fu lamak memang best minum nie. Takpun bila badan rasa letih.
02/07/2020
Control sugar during my diet
Sekarang tengah diet n workout.. minum air ni je utk kekalkn tenaga sepanjang hari
02/07/2020
My 1st hydration choice
Despite sweetness has reduced. The overall taste is great and it is my first choice on hydration drink after workout.
06/07/2020
Saya biasa minum 100 plus biasa tetapi rasanya agak manis. Saya ingin mencuba 100 plus ini kerana tiada gula yang lagi bagus untuk kesihatan di samping menghidratkan.

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama