4.7 5 0 1283 1283 <p>使用Cetaphil Gentle Skin Cleanser,清洗和滋润您的皮肤</p>

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

  • 5分之4.7
    发件人
  • 1,283 点评

使用Cetaphil Gentle Skin Cleanser,清洗和滋润您的皮肤

点评

Norcahaya (Johor Bahru)

  • 17 点评
  • 0 上传
  • 28 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2019/1/8 家庭测试 免费产品

Mungkin cetaphil gentle cleanser ini tidak sesuai untuk saya kerana jerawat menjadi semakin banyak dan kulit terlalu lembap. Mungkin sesuai dengan orang lain mengikut jenis kulit. Saya mencubanya bukan dari free sample yang home tester bagi. Saya masih belum menerima tester itu, walaupun terpilih untuk mencubanya. Tp saya dah cuba sebab saya beli sendiri.

Elyse Lau (Taman Teratai)

  • 9 点评
  • 0 上传
  • 9 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/12/29 家庭测试 免费产品

it makes my skin feel si smooth after using, will recommend to my family and friends

Nur hazana ros (Pendang)

  • 2 点评
  • 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/24 家庭测试 免费产品

Sangat berpuas hati. Sesuai untuk saya Sangat berkesan Cetaphil terbaik

Raja Aishah (Ulu Tiram)

  • 2 点评
  • 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/23 家庭测试 免费产品

Hilangkan masalah kulit seperti jerawat,kulit berminyak secara mendalam..

SITI ZARINA (JOHOR BAHRU)

  • 10 点评
  • 0 上传
  • 14 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/15 家庭测试 免费产品

Cetaphil Gentle Skin Cleanser amat sesuai untuk rawatan kulit muka dan saya mungkin akan bertukar kepada produk ini setelah mencubanya

Rara (Pasir Puteh)

  • 2 点评
  • 0 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/7 家庭测试 免费产品

Cetaphil adalah produk yg bagus dan berkesan dan sgt sesuai utk kulit yg sensitif.

carine (MELAKA)

  • 5 点评
  • 0 上传
  • 4 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/7 家庭测试 免费产品

After a long wait (almost half year), finally received my sample! Before that, I have heard lots of dermatology recommend this brand for sensitive skin user. This cleanser is gentle, non-soap and non-irritating. It makes my skin feel much soft, comfort and smooth. It is suitable to used especially the weather exchange season because during that time skin will be more sensitive. Will continue to use it see whether will reduce break out and acne scars. Overall, feel satisfy with the result!

Norafika (Simpang Renggam)

  • 1 点评
  • 0 上传
  • 1 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/6 家庭测试 免费产品

Cetaphil Gentle skin Cleanser sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit muka saya terasa lebih lembut .😚

Liyana (Seri Manjung)

  • 2 点评
  • 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/3 家庭测试 免费产品

Cetaphil is suitable for all skin type and it makes my skin smoother after using it. However it takes quite some time to show the results. Otherwise it would be a perfect facial skin care.

Chooi (Ipoh)

  • 2 点评
  • 上传
  • 2 评论
  • 有帮助的投票
您的点评
2018/11/3 家庭测试 免费产品

Cetaphil Gentle Skin Cleanser give the skin more healtier, smooth and moisturizer look.

测试者照片

测试者们的照片与视频

上传您的照片

类似产品