4.4 5 0 532 532 <p>&#27491;&#22312;&#23547;&#25214;&#19968;&#20010;&#19981;&#20250;&#35753;&#24744;&#30340;&#32908;&#32932;&#24178;&#29157;&#30340;&#27873;&#27819;&#27905;&#38754;&#38684;&#21527;&#65311;&#36825;&#37324;&#26377;&#24110;&#24744;&#35299;&#20915;&#30340;&#26041;&#27861; - NIVEA Pearl White Caring Whip Foam</p> <p>&#23427;&#25317;&#26377;&#65306;-<br> <ul><li>3&#20493;&#20445;&#28287;&#31934;&#21326;</li> <li>&#26684;&#22806;&#26580;&#28369;&#27873;&#27819;&#33021;&#28145;&#23618;&#27905;&#20928;&#65292;&#20351;&#32908;&#32932;&#28165;&#29245;&#65292;&#27700;&#23273;&#24182;&#25955;&#21457;&#33721;&#20142;&#20809;&#24425;</li></ul></p>
  • 4.4 发件人
  • 532 点评

点评

06/04/2019
produk yang sangat bagus dan memberikan banyak kebaikan terhadap kulit saya
  • 家庭测试 免费产品
05/04/2019
I used this face cream, the skin on my face was not so dry, and my face was bright and beautiful.
  • 家庭测试 免费产品
28/03/2019
From the first time I've tried it ,I've fall in love
  • 家庭测试 免费产品
21/03/2019
kulit saya lebih lembut berbanding dahulu dan lebih cerah
  • 家庭测试 免费产品
26/02/2019
sangat menarik dan boleh pakai seisi keluarga. perubahan ketara lepas guna kan nivea!
  • 家庭测试 免费产品
20/11/2018
It’s foamy and won’t cause dryness after use.. but the foam is slightly hurts when accidentally touch eye area
  • 家庭测试 免费产品
02/10/2018
sangat berkesan untuk kulit normal dan sangat jimat
  • 家庭测试 免费产品
11/09/2018
Selepas memakai nivea pearl white caring whip foam kulit saya menjadi lebih lembut dan bersih.Saya sangat sukakannya dan berasa sangat gembira melihat perubahan ini.Kini keluarga saya juga telah menggunakan produk ini.Memang sesuai sekali dengan kulit kami.Terima Kasih Nivea
  • 家庭测试 免费产品
10/09/2018
Sgt sesuai untuk kulit kering kerana 0% alkohol. Dan foam yg melembapkn kulit. Membersih kotoran pada wajah.
  • 家庭测试 免费产品
09/09/2018
Clear pore good to use not too dry easy to carry out
  • 家庭测试 免费产品
03/09/2018
Sesuai utk kulit muka saya yg kering...dan memutih kan kulit muka saya..
  • 家庭测试 免费产品
01/09/2018
Foamy and hydrating moisturiser, leaves the skin feeling soft and supple.
  • 家庭测试 免费产品
28/08/2018
It foams well and does makes my skin feel clean, can be even more hydrating
  • 家庭测试 免费产品
04/08/2018
Saya sangat yakin menggunakan Nivea Pearl White Caring Whip Foam kerana kulit saya berasa lembap dan lebih segar. Saya syorkan kepada mereka yang mencari pencuci muka yang membersih dari dalam, melembapkan kulit serta menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  • 家庭测试 免费产品
17/07/2018
Unfortunately it make my skin dry..i have taut feeling on my skin after using it. i really not comfortable to continue using it
  • 家庭测试 免费产品

问答

正在加载

类似产品