Essential 洗髮露&護髮素 (2021)

4.3 5 0 90 90 Essential洗髮露&護髮素揉合了日本獨家專利技術* Cuticle Care,利用納米保護膜360°包裹受損髮絲,減低髮絲間的摩擦力,令髮絲避免再進一步受損,並修補受損髮絲嘅角質層。而升級版加入了向日葵籽油,2款系列照顧不同髮質的需要,讓受損秀髮更易care !
Essential 洗髮露&護髮素 (2021)

29/09/2021
洗髮露容易起泡、沖洗方便。可以有效保護髮質,頭髮愈光滑。
洗髮露較容易起泡、沖洗時方便。產品可以有效保護髮質,頭髮愈光滑,令頭髮更柔順。值得推薦,會回購此產品。
28/09/2021
香味自然吸引,唔會太濃烈既香料味,我係乾性髮素用後斷髮情況有改善
Essential洗髮露用後毛躁斷髮有改善,護髮素用後順滑咗唔少,刷頭髮嘅時候斷髮情況都會大大減低了
16/09/2021
斷髮少咗無打結 味道好好,嗅到淡橙香 好舒服
未用前梳頭時會有好多斷髮 但試用第一天見到斷髮少咗 感覺頭髮打結都少咗 另外,用後頭髮亦無變得好油或出現頭皮 味道好好,用時會嗅到淡橙香,好舒服。
香味持久 用後不臉立 用後不打結且易梳理
洗髮露可以令頭髮修復乾枯的頭髮和柔順亮澤,另外護髮素就令頭髮容易梳理又不打結!但如果可以再加添多啲柔潤護髮嘅成份就Perfect!
16/09/2021
非常香,喜歡味道,洗完帶有少少香味,只係覺得洗的時間要長一點,因為潤感覺未沖洗好,要多少少時間去沖洗
一支份量大都多,700ml 一支的份量足夠用至少三個月,所以係抵用的,喜歡呢款香味,好吸引,質地比較厚身,洗完後髮絲仍帶一點香味
15/09/2021
可以有效修護經常漂染的受損髮絲,頭髮重現光澤
很喜歡Essential洗髮露和護髮素的香味, 容易起泡 可以修護到乾旱開叉的頭髮, 用完頭髮變得順滑, 適合經常漂染及電燙的頭髮。 但使用此洗髮露後容易出現頭皮。
07/09/2021
洗頭水及護髮素都好好聞 洗頭水容易起泡 用完感覺清爽 唔會好笠 配搭護髮素 使用感到受損髮質有改善 品牌形象良好 柔韌防斷防斷系列 適合經常電髮 染髮嘅用家
30/08/2021
感覺洗完頭髮,頭髮係乾淨又柔順左,但係好容易頭痕
用洗髮露一定要配合護髮素使用,如果唔係,頭髮都係唔太柔順,只係感覺乾淨左,沒有什麼特別,配合護髮素,加上用左7日,的確頭髮係比之前柔順左!
29/08/2021
用了第一次已經開始有一點不同了,頭髮已經比之前沒有那麼毛燥,使用一星期後,頭髮就算用風筒吹都沒有毛燥散亂的感覺。
用後頭髮有明顯改善,之前吹頭我還需要再另加直髮夾才可令頭髮沒那麼毛燥蓬鬆,但用了ESSENTIAL的這個系列後,我可以不需要用直髮夾了。
27/08/2021
為髮絲深層注入極緻滋潤, 從內到外得到修護, 秀髮時刻水潤亮澤,讓妳從髮根到髮尾,時刻保持柔順亮享受純淨的洗髮體驗
26/08/2021
用後髮質變順滑,減少了斷髮數量,頭髮變得有光澤
洗頭水: 用的時候感覺很滑起泡容易,頭油即時沖走,而頭髮變得更柔順, 用後感到連髮根也頗清爽,感覺乾淨頭, 髮比較柔順強韌,掉髮情況有改善. 護髮素: 是香香滑滑的,清爽清香, 易沖洗,沒留潤滑感吹頭之後沒有油立感仍是非常柔順, 打結位減少,順服易梳 .
25/08/2021
味道香,使用後當晚都聞到香味 便宜,價錢不算貴 少女,包裝精美
用後當晚頭髮比之前順滑,容易梳頭。但過了12小時後,基本上與之前分別不大。只是香味比多,比較容易起泡。
25/08/2021
有效令受損髮質減少折斷、滋潤頭髮而不油膩
試用7日後我同意essential洗髮護髮products有效令受損髮質減少折斷、滋潤頭髮而不油膩!
24/08/2021
很好, 非常好, 極之好, 會推薦給家人及朋友
我未用之前, 頭髮好dry, 搵左10幾年, 今年先搵到佢, Essential 好潤, 由好dry既頭髮都變得順暢
24/08/2021
包裝時尚,價錢實為,能夠解決頭髮折斷問題,令頭髮柔順強韌
首先產品是花王公司出品,單單是這點都足以令消費者有信心。洗頭水及護髮素的包裝很簡潔,很時尚,感覺很高檔。雖然要使用超過七次效果才比較顯著,但是持續使用洗頭水及護髮素明顯改善了我本身應該頭髮的問題。如果在香味方面能夠更持久,我相信會令到產品更吸引。

問答

有一個關於此產品的問題? 在下面提問或回答,互相幫助更好地購買。

正在加載