4.1 5 0 14 14 F&N Ice Mountain Minuman Berperisa Berkarbonate (Classic Sparkling Water) is said to be refreshing water with a sparkling sensation, which releases waves of bubbly, invigorating hydration with each twist of the cap. The halal certified product contain no sugar.
F&N Ice Mountain Classic Sparkling Water
  • 4.1 from
  • 14 Reviews

Reviews

23/10/2020
No sugar sparkling water
Actually I seldom taste sparkling water without sugar, becaseu the taste is not my favourite. Lucky I'm try the grapefruit favour, it let me able finish it, good taste from grapefruit better than pure sparkling water
19/10/2020
Fruit infused sparkling water
Love sparkling water. This is excellent as it does not contain any sugar and furthermore it taste like fruit infused sparkling water.
13/10/2020
sedap dan menyegarkan.
Air yang sedap dan menyegarkan. Tidak terlalu manis.
12/10/2020
refreshing
What a refreshing drink without a calorie. i tried other 2 flavour as well (lemon and grapefruit).
11/10/2020
Best drink
Air yg sedap..ada macam2 perisa..lemon pun ada..sesuai utk yg suka minuman yg kurang manis
04/10/2020
Sparkling f&n baru
Terima kasih F&N berikan free sample produk hari tu. Lebih suka perisa lemon,sbb rasa segar je .. not bad.. sy suka
24/09/2020
Sparkling water
Not bad for a brand like f&n. Would be better if the price be a tad lower.
18/07/2020
Minum sparkling terbaik
Sangat sedap bagi kategori minuman Sparkling sebab ada hint lemon/grape kalau minum. Sedap diminum sejuk semasa cuaca yang panas. Menyegarkan peminum dengan rasa isotonik. Bagi yang minat manis, minuman ini tidak sesuai dengan anda.
08/07/2020
Ice mountain
Minuman yang memberikan tenaga. Harga yang berpatutan. Senang disimpan.
28/06/2020
AIR BERKARBONAT YANG MENYEGARKAN
Minuman ini merupakan air berkarbonat dan tiada gula. Rasanya perlu dibuat penambahbaikan dan mungkin perlu penambahan guna sedikit lagi. Design botol acceltable dan harganya juga berpatutan
25/06/2020
Sedap
Sedap...memang menyegarkan....nak lak cuaca panas sesuai sangat
22/06/2020
Refreshing Drink
Minuman yang menyegarkan bagi sesiapa yang dalam proses diet. Minuman yang tidak ada campuran gula, sangat menyegarkan. Tapi bukan untuk saya yang agak suka minuman yang manis sedikit.
01/06/2020
Carbonated minerals
It taste like carbonated drinks. Its just that it doesnt taste a sugar at all. The taste is surprising and will not be everyone favorite
15/05/2020
Taste fresh
Not sweet as other brands and suitable to do some cold beverage or normal drink.
11/09/2020
Kena cuba air bikabornat dr F&N ini..di jamin halal ..minuman sensasi msa kini yg menyegarkan ..recommended

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products