4.5 5 0 494 494 Memperkenalkan rangkaian produk Summerie yang mengandungi 100% Minyak Biji Bunga Matahari & Minyak Golden Jojoba organik yang disahkan. Produk-produk ini bebas dari silicon dan mengandungi 94% bahan-bahan berasaskan semulajadi. <br> Klik<a href="https://guardian.com.my/index.php/pbrand/summerie.html" target="_blank" style="color:#2c0d61"> SINI </a> untuk maklumat lanjut.
Summerie Syampu Perapi dan Pencuci Badan
  • 4.5 Daripada
  • 494 Ulasan

Ulasan

21/10/2020
Smooth, organic and wonderful
i feel fresh and wonderful after bath. skin no longer feel dry
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
05/10/2020
Not suitable for all type of hair
Body wash is fantastic but the shampoo is not suitable for me.. It makes my hair feel dry .
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
08/08/2020
the smell is so gorgeous 😍
i really love the smell for both product. very nice and delicate. feel really calm and soothe during shower time.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/07/2020
GOOD SMELL , GOOD USE,VERY SMOOTH
,GOOD GOOD SMELL,GOOD GOOD USE,VERY VERY SMOOTH...
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/06/2020
smells like luxury soap and shampoo
smells so good like luxury shampoo and soap !! my son and family love too !! really recommeded
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
30/04/2020
menyegarkan, wangi dan selamat
Syampu, Perapi dan Pencuci Badan Summerie wangi, selamat digunakan. Ia membuatkan saya berasa segar serta lebih yakin berhadapan dengan orang ramai. mengunakan sumber organik ianya bebas dari bahan kimia yang merbahayakan kulit saya yang sensitif ini.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
02/04/2020
Love it
Melembutkan kulit saya dan sentiasa wangi. Shampoo juga dapat melembutkan rambut saya dan sentiasa rapi.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/03/2020
Organic long lasting hydrating
Hujung tahun lepas lagi dapat produk Summerie dari hometesterclub ni.. tapinya busy sangat entah buat apa pending buat review. Shampoo, hair conditioner dengan body wash best sangat sebab dia punya bau tu long lasting. ❤️ Produk summerie ni organik, bahan-bahan yang digunakan pun selamat. So kalau tanya lepas ni nak tak teruskan pakai produk Summerie ni jawapannya memang YES. TQ @hometestermyclub sebab selalu pilih iols untuk test produk yang best-best belaka ni 😘
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/02/2020
good smell, smooth to use
我觉得这款shampoo, conditioner,body wash非常的不错用,味道很香,闻起来让人很舒服,就是天然物而造出来的产品。非常适合一家大小使用
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/02/2020
Very recommend
Produk y sngt2 bgus... sesuai utk seisi kluarga... very recommend
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
28/02/2020
Love after 1st try
I will absolutely continue using it by buying it myself
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
24/02/2020
I'm loving it
Is good to use and organic and eco friendly.......
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
24/02/2020
SAYA AKAN MENGUNAKAN PRODUK SUMMERIE.
Produk yang baik untuk semua peringkat umur dan siapa sahaja boleh mengunakannya.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
19/02/2020
Gentle, Natural, Lovable
Love that the Summerie products contain organic ingredients which is good for skin. My skin feels soft and fresh during the trial. Definitely recommended to give it a try.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma
17/02/2020
Organic Smooth Nice smell
Love the smell of Summerie body wash a lot! The pleasant smell makes my bath time more enjoyable. And of course the most important point is it won't make my skin dry after using. For the hair shampoo & conditioner, find them really help to keep my hair smooth for whole day. Feel safe to use as they are made of organic ingredients.
  • Diuji di rumah dengan produk percuma

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama