MAYBELLINE Falsies Lash Lift Black Waterproof Mascara

4.6 5 0 11 11 Maybelline's的长效提拉睫毛膏能在几秒钟内抓住睫毛的根部,使其看起来更浓密、更饱满——甚至不需要额外的开销。此外,它的双弯提拉刷和纤维填充配方能增厚和延长您的睫毛。
MAYBELLINE Falsies Lash Lift Black Waterproof Mascara

点评

29/06/2022
Produk yang bagus
Saya suka maskara ni.mata nampak lebih galak bila pakai maskara ni. Tidak mencomotkan. Tahan hingga ke petang.mudah ditanggalkan menggunakan makeup remover.
11/06/2022
best ever mascara
mascara dia sumpah the best ever just susah nak remove je. overall semua best.
02/06/2022
Favourite maskaraa
The best ever maskara. Kalau buku mta tak panjang make sure kepit duluu sebelum pakai. Paling best waterproof yee. Then masa cuci kena guna makeup remover utk lagi bersih.
12/04/2022
False lash
This formula is amazing it makes lashes look longer and thicker it pushes it up. Last all day so would say value for money. If you looking to try a new mascara this is it.
19/02/2022
Beli dekat watson
I beli time harga dalam rm38 mcm tu. Utk org bulu x berapa ada ni ok la u kena kepit dulu kalau x dia x melentik ke atas. Cepat kering tp kdg2 dia lekat juga smudge dekat kelopak tiba2 . U kena sapu 2-3 time baru boleh start nampak lentikkan tu .
26/01/2022
good product
mudah guna dan perlu cuci betul-betul untuk hilangkan mascara yang jenis waterproof
13/01/2022
The best mascara forever🥰🥰
Mascara yang terbaik pernah saya pakai.memang awesome la..lentik,panjang dan tak payah guna pengepit bulu mata.. waterproof dan tahan lama walau kita berpeluh
01/12/2021
best
mascara ni sumpah best gila senang je nak tanggalkan, boleh pakai micellar water je pastu mascara ni waterproof tau sesuai untuk korang yang suka nangis mascara takkan cair warna hitam sekali dengan air mata ampa😂
09/11/2021
Wow sangat
Ringan dan tidak terasa berat bila memakainya..tahan lama dan mata nampak cantik🥰🥰

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品