4.8 5 0 73 73 Munchy’s 在香草奶油饼干中加入了喜马拉雅盐,这使它的饼干具有独特的甜味和咸味。立即入手品尝饼干内的甜奶油及饼干外层带点微咸的脆饼干。
  • 4.8 发件人
  • 73 点评

点评

11/12/2019
Love it. Will buy it.
The thin layer of biscuit gives a very good texture compliment with a very nice vanilla filling in-between.
09/12/2019
Taste ok
Just buy it from nsk and taste nice, my friend like this vanilla flavor but I prefer chocolate flavors
08/12/2019
terbaik
biskut lexus perisa vanilla cream memang sedap.. Bagi saya yang kurang gemar choc sangat suka perisa vanilla cream
07/12/2019
Stok untuk sarapan
Rasanya sgt sedap...anak² saya sangat menyukainya.setiap pagi anak² saya akan minta untuk dibuat sarapan pagi.saya akan membelinya lagi untuk dibuat stok dirumah sy..tidak rugi membelinya dan saya mengesyorkan kpd pembeli² yg lain diluar sana untuk mencuba produk ini.
07/12/2019
Fantastic biscuit
Delicious and supergood with a sprinkle of Himalayan salt on the biscuit.
05/12/2019
The biscuit tastes good
The black biscuit tastes super great. I love the bitterness of it. But the cream is a bit sweet. Will be great if it comes with less sweet. But overall we love this new flavor! Hoping to have a new version for the less sugar for my kids 😊
04/12/2019
Good and tasty
Rasanya memang sedap Repeat beli berkali kali Sangat sesuai di makan seisi keluarga..cuba la rasa
04/12/2019
biskut yang paling enak dan sedap di abad ni...
sangat creamy rasa vanilla nya , tidak muak dan sangat sedap . anak-anak sangat sukakan rasanya sangat rangup.
02/12/2019
Sedap
Memang sedap! Banyak kali dah beli. Tak terlalu manis. Saya suka
29/11/2019
Sedap
Kegemaran anak anak saya. setiap kali shopping tak pernah tak beli
27/11/2019
Sedap!
Husband beli nk try tgk sedap ka tak. Mmg tak mengecewakan. Sedap blh ganti oreo! Hehe. Biskut munchy's blh kata semua sedap. Tak rugi beli. Anak2 pn suka.
27/11/2019
Biskut sedap
Sedap sangat². Rasa masin maniss mmg gabungan yg sdap😋 i like it❤
26/11/2019
produk makanan
suka dengan produk ini kerana sesuai dimakan seisi keluarga . produk yang sedap mudah didapati .anak2 suka dengan perisa ini . boleh dibuat dlm mini travwl yr saya mengesyorkan pengguna lain mencubanya
26/11/2019
Lapar,jangan risau lexus biskut kan ada
Sangat sedap serta senang dibawa ke mana sahaja.dengan jadual kerja yang sentiasa sibuk,biskut lexus vanila ini memberi tenaga tambahan kepada saya dan keluarga untuk meneruskan aktiviti harian.👍
26/11/2019
Good product
Love the taste, like a premium chocolate used. My kind of grab and go biscuits before off to work

问答

正在加载

类似产品