Nivea lingettes démaquillantes biodégradables

Nivea lingettes démaquillantes biodégradables

4.2 sur 31 avis
recommandent
Résumé de l'avis par IA

Les lingettes démaquillantes Nivea sont généralement considérées comme efficaces pour le démaquillage. L'odeur est fréquemment décrite comme agréable et les lingettes sont perçues comme douces. Cependant, certains utilisateurs rapportent que plusieurs passages peuvent être nécessaires ou que l'efficacité est moindre sur certains types de maquillage. Quelques retours mentionnent une odeur désagréable ou chimique. Concernant les réactions cutanées, bien que beaucoup les trouvent bien tolérées et qu'elles laissent la peau nettoyée, hydratée ou douce, certains utilisateurs, en particulier ceux ayant une peau sensible, ont expérimenté des irritations, des picotements ou des rougeurs. Une sensation de fraîcheur est souvent ressentie, mais un léger film ou résidu peut parfois subsister après utilisation. Le caractère biodégradable des lingettes est un point positif souligné. La solidité, la bonne épaisseur et l'humidité adéquate des lingettes sont également appréciées. Elles sont jugées pratiques pour les déplacements. Une satisfaction générale est exprimée par de nombreux utilisateurs, bien que quelques-uns aient été insatisfaits.

Voir plus
Rechercher
Galerie des testeurs
Diana
Diana

65 Avis

goed voor onderweg/op vakantie

Ideaal om mee te nemen op vakantie of onderweg. Kan ze gebruiken om je make-up te verwijderen of je een beetje op te frissen tussendoor. Iets minder fan van het gevoel dat blijft na het gebruik, precies een dun laagje 'iets' op je gezicht maar het is niet echt storend.

Zezahra
Zezahra

22 Avis

heel goed bevonden !

Ik heb deze doekjes nu al een maand gebruikt en ik vind ze heel fijn, ik kan er volledig mijn gezicht mee reinigen, alle make-up laat zich makkelijk verwijderen. Kortom, ik kan ze zeker aanraden, ze voelen zacht aan, hebben een zachte, aangename geur, niet storend, ze prikken niet in de ogen en zijn echt vochtig genoeg. Ik zal deze zeker verder blijven gebruiken !

14 Avis

Werkt met een paar keer wrijven

Deze doekjes werken zeker. Enkel niet vanaf de eerste veeg. Je moet meerdere malen wrijven, waardoor mijn gevoelige huid durft te reageren. Zeker aan de slapen, durft er roodheid voordoen. Goede doekjes als je een betere huid hebt dan mij.

Z
Zineb

62 Avis

Excelent

J'aime bien c'est lingettes démaquillante elles sont super douces et laisse la peau nettoyée et hydratée. Moi en principe je ne suis pas trop lingettes mais là le résultat est juste encourageant. Je recommande pour les personnes qui préfèrent se démaquiller sans avoir un aspect de sécheresse.

2 Avis

Topper

Heel tevreden. Ontschminken goed, zijn stevig en zacht voor de huid. Ik ben lenzendrager en kan niet alles verdragen maar verdraag deze super goed. Ook mooi meegenomen is dat de sluiting iets harder is en goed blijft sluiten, totdat het pakje leeg is. Ik blijf ze alvast gebruiken!

3 Avis

Très bon produit

Les lingettes sont vraiment très bien. Elles sont très efficaces, nettoient bien la peau et ne laisse pas de rendu gras sur la peau. Le fait qu’elles soient biodégradables est vraiment bien.

F
Falke

12 Avis

Doekjes doen niet alle make-up weg.

Ik ben tevreden, maar ik gebruik liever een reinigende zeep voor het gezicht, aangezien de doekjes niet alle make-up doen verdwijnen en ik alsnog met een zeep door mijn gezicht dien te gaan om een schoon gevoel te krijgen en geen onzuiverheden te creëren.

1 Avis

Nivea make up remover doekjes.

Op zich zijn dit goede doekjes, de geur is aangenaam en ze voelen goed aan, maar ik denk dat deze niet compatibel zijn voor mijn huid. Mijn ogen begonnen te prikken, dat geeft een onaangenaam gevoel. Ook make up gaat er niet zo gemakkelijk af, je moet vrij hard wrijven.

Nina

3 Avis

Nivea make-up remover doekjes getest.

Ik mocht de make-up remover doekjes van NIVEA gratis testen en verwachtte vrij veel van dit product aangezien ik meestal wel erg tevreden ben over de producten van NIVEA. Maar deze keer heb ik niet zo een goede ervaring gehad met dit product. Ik heb een vette en erg gevoelige huid en verdraag niet elk merk van make-up remover doekjes in mijn gezicht... Ik testte het de eerste keer 's avonds voor het douche en had onmiddelijk een branderig gevoel in mijn gezicht bij het gebruik van de doekjes van NIVEA. Voor zeker te zijn heb ik het de volgende dag nogmaals getest maar het resultaat bleef helaas hetzelfde. Deze "Nivea biologisch afbreekbare make-up remover doekjes" blijken dus geen juiste keuze te zijn voor de gevoelige huis van mijn gezicht. Helaas....

I
Ine

5 Avis

Lekker ruikende make up doekjes

De doekjes ruiken heerlijk, een beetje naar het ijzeren potje van nivea. De doekjes nemen make up goed weg, maar een extra cleaning is altijd wel nog aangeraden. Ik merkte dat er nog steeds wel make up resten waren.

Testé à domicile gratuitement

© 2025 The Brand Power Company. Tous droits réservés.