4.7 5 0 11 11 The palettes feature a mix of earthy and neutral tones, in both matte and shimmery finishes. Create a ‘cut-crease’ look with the Creamy Milk Chocolate palette by deepening the crease of your lids using the dark brown shade and highlighting the centre with the shimmery rose gold shade.
Etude House Creamy Milk Chocolate Eyeshadow Palette
  • 4.7 from
  • 11 Reviews

Reviews

17/10/2020
Pigmented
Pernah try yang kawan punya. Colour sangat pigmented dan tahan lama. And colour pun sangat cantik. Don’t worry, won’t damage your skin as this is established brand and product.
31/05/2020
Nice
So match with my skin it suit ne welll i love it la
30/05/2020
Warna yang cantik
Warna2 yang menarik dan cantik.Mudah untuk digunakan.Rekaan bentuk yang sangat unik.
08/05/2020
Warna yang menarik
Etude House Creamy Milk Chocolate Eyeshadow Palette Mempunyai warna-warna yang menarik dan mudah dipadankan dengan semua jenis kulit wanita yang memakainya warnanya juga sangat kekal dikulit saya sukakannya
20/03/2020
Very pigments
I loves this as earth colour that suits me in every day my makeup routine. The colour so pigment and long lasting..no dust in eyeshadow when apply it really smooth and nice. The colour suit in every Asian women..loved it
15/03/2020
Make up
Cantik, bentuk nya seperti coklat menarik perhatian, asa mcm nk mkn je, warn yg cantik seperti tanah yg menampakkan natural beauty..❤️ ❤️..
13/03/2020
Natural and long lasting
I like this eye shadow palette as its color are natural and long lasting, it won't spread after few hours, the color is still look natural and outstanding.
11/03/2020
Natural color
THis eye shadow palette color is nice, it is very natural, the texture is smooth and easy to apply, the sparkling color is so outstanding. I love it !
10/03/2020
Chocolate Eyeshadow Palette
The packaging is super duper cute. The palette looks like an actual Hershey's chocolate bar. The shades is pretty, pigmented and easy to blend.
23/02/2020
eye palate
nice color. nude is always the best. lagipun senang blend. tu yang paling i suka about this palate. walaupun jarang2 pakai tapi color ni memang menawan kalbu.
11/02/2020
warna yang sangat cantik
warna yang menarik dan senang di blend. padanan warna yang sesuai digunakan untuk jenis warna baju atau majlis.
01/10/2020
Etude House Creamy Milk Chocolate Eyeshadow Palette Mempunyai warna-warna yang menarik dan mudah dipadankan dengan semua jenis kulit wanita yang memakainya warnanya juga sangat kekal dikulit saya sukakannya
10/09/2020
Sangat teruja mencuba dengan warna earth yg sgt sesuai utk makeup harian🤗
27/06/2020
Nice product! I like it
01/06/2020
Color yang cantik , boleh match dengan semua jenis solekan dan warna kulit..yang penting eatrh color memang best!

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products