Doraemon Vitamin C Pastilles Mango
4.6 daripada 9 ulasan
mengesyorkan
SEDAP DAN BERKHASIAT
Tukar jajan anak anda kepada vitamin ini. Sangat bagus dan berkhasiat. Mudah didapati terutama di kaunter farmasi dan pasaraya. Dapat membantu meningkatkan vitamin dalam badan anak anda.
Vitamin C Pastilles Mango
Vitamin C sangat sesuai untuk korang yang tak suka makan jenis tablet.. Vitamin C ni daripada jus buah-buahan asli.. Rasanya sangat sedap.
Anak Saya suka
Anak Saya suka makan vitamin ni sebab gambar produk tu. Rasa pun tidak manis sangat dan rasa buah, mungkin dia ingat gula- gula. Packaging sangat cantik dan menarik minat kanak- kanak.
sedap
sangat sedap dan bagus untuk kanak-kanak. anak saya sangat sukakannya. dan ada banyak perisa lagi yg anak sy suka
Sedap dan berkhasiat
Sesuai untuk anak. Perisanya kuat dan anak-anak sukakannya. Sudah repeat kali ketiga.
vitamin c untuk kanak2
Doraemon vitamin c pastille memang sedp sebab rasa buah buahan yg segar dan asli..kenyal2 macam makan gula2 tap yg berkhasiat. anak2 sangat sukakannya dan harga nya sangat berpatutan. sekli cuba pasti dah jatuh cinta. denfan musim tak berapa sihat sekrang ni. anak2 sgt memerlukan vitaman c untuk tambah sistem imunisasi badan mereka
Vitamin c
Kepada sesiapa yg xsuka makan buah hah blh cuba pakai produk ni kunyah2 je blh dapat vitamin c utk skin dan menguatkan sistem imun badan