Maggi Fusion Karai Miso

4.3 5 0 35 35 Nikmatilah kelazatan miso dari Jepun yang dilapisi hirisan daging dan minyak lada, inilah keseimbangan kesedapan perisa yang diperam sempurna dan kepedasan memikat yang pasti membuat anda terangkat.
Maggi Fusion Karai Miso

Ulasan

26/02/2022
Okay.
I’ve always love miso soup and this is the first time that I tried it. To be honest, it does not taste like miso soup that I always consume. But it’s okay. It would be better if you put some eggs or fresh scallions
28/09/2021
Nice one
Nice and cheap. Overall ok. If there are chashu slice then really perfect
07/09/2021
Strong flavor
I was expecting it to taste bland, but alas, it was beyond my expectation. The spicy and rich miso soup tingled my taste bud and I wanted more after a bowl. Top it up with an egg, you won't regret it.
03/09/2021
Rindu Jepun, rasalah yang ni
Disebabkan rindu ramen Jepun, aku belilah ni.rasa masin miso tu ngam. 1 mangkuk ni, confirm kenyang la sorang makan
19/08/2021
Special Flavor
I really like its taste, it's very special, I have never tried it before. But if you eat too much, you will feel too rich.. People who like miso can try this flavor. I will recommend to my friends.
26/07/2021
Next!
Saya sangat suka kan miso sup. Bila di pasaraya, saya ternampak produk ini di rak jualan. Tanpa berfikir panjang, terus saya ambil dan membuat pembayaran. Setelah menuang air panas dan menutup nya buat beberapa minit, lalu tiba lah saat untuk saya merasakan nya. Tetapi..hasilnya sangat mengecewakan. Rasanya tidak seperti yang dijangka kan...
09/07/2021
So so
This flavor is not my cup of mee. It's a bit spicy which I feel weird since it is miso. Maybe it's because of Karai.
21/06/2021
Maggi Fusion Karai Miso
Sejujurnya Maggi Fusion Karai Miso Tidak sesuai citarasa saya.. Tapi dari segi tesktur mee so far ok..quantiti memuaskan..
05/05/2021
Japanese Miso instant noodle
This Fushian Miso instant noodle is my new favourite instant mee, as the savory Miso taste is rich and tasty, the noodle is smooth and bouncy, it is not too soft as other instant mee.
04/05/2021
The taste from Japan
I have tried this product. The flavour of miso overall is good. The flavour miso is good but yet to best. May get more improvement for the flavours.
26/04/2021
yummy
i dah pernah cuba makan.. sedap.. dan ramuan memang sesuai dan sedap.. kalau boleh nak makan lagi.
19/04/2021
Nice
好吃,有独特的味道,美味可口,一口接一口,值得试一试~是maggi 这么多年的独特的产品,希望未来的以后还可以出不一样的产品~~~~
08/04/2021
Fusion or confusion?
I find the flavour confusing. It's here nor there. I don't taste the miso. It's also spicy which I wasn't expecting. Fusion confusion. I think the miso flavour needs to be more enhanced cause it's mentioned in the product name.
06/04/2021
Delicious
I like this flavour, kena dengan tekak asian ni. Dia tak macam curry sangat tak masam macam tomyam sangat. In the middle macam tu. Something new flavour that i ever taste this time
06/04/2021
Miso mee
I like Miso Soup, this Japanese style instant noodle is suit me, the potion is big and the noodle is smooth and not too soft, the soup taste is yummy. it is worth to purchase it.

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama