Silkygirl Eye & Face Palette 01 Berry Burst

Silkygirl Eye & Face Palette 01 Berry Burst

4.8 daripada 14 ulasan
mengesyorkan
Serlahkan pesona warna mata dan wajah anda dengan sumber berinspirasikan buah-buahan super Eye & Face Palette. Palet semua dalam satu ini mengandungi 7 warna ranggi dengan gabungan 5 pembayang mata, 1 panggalak dan 1 blusher.
Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Kota Bharu • 28/9/2023
Berkualiti

Warna nya yang sangat cantik..cuma guna nipis saja warnanya dah menyerlah..mudah untuk blande..sangat jimat dan murah.. senang nak bawa kemana2 kecik qiut je.. untuk remaja yang baru nak belajar guna sangat di syorkan..

Nur Shafikah

5 Ulasan

Taman Melawati • 14/7/2023
Sangat pigmented

sangat pigmented, all in one, base ada, glitter ada. Yang penting senang nak bawa ke mana sebab packaging nipis sahaja

Siti Nur Hanum

5 Ulasan

Kuantan • 8/7/2023
Eyeshadow

Terbsik..warna yg sgt cntik apabila apply dkt kelompak mata...sye xkn cri yg lain...mmg terbai

Sabak Bernam • 7/7/2023
Pallete terbaik

Warna yang sangat pigmented, sesuai dengan tone kulit asia

Sarimah

6 Ulasan

Johor Bahru • 24/6/2023
Pigmentasi

Warna yang pigmentasi dan menyerlah. Sesuai untuk keguanaan harian

Normaziah

4 Ulasan

Melaka • 30/5/2023
love it

suka sangat.. warna yang cantik...like it. A very good product. The color is very nice and beautiful.it also pigmented and easy to blend . i also make it as my blusher

Mardiana
Mardiana

34 Ulasan

Sandakan • 27/5/2023
Silkygirl eye

Eye shadow ini sangat cantik dan sangat suka sangat eye shadow ini.

E
Eyna

1 Ulasan

Cheras • 27/5/2023
Eyeshadow makeup

Sangat cantik saya suka sangat,nampak seperti makeup mahal.

Syafiqah Syaza
Syafiqah Syaza

35 Ulasan

Ayer Keroh • 26/5/2023
Warna Cantik Dan Pigmented

SilkyGirl memang antara pilihan dari zaman remaja. Bahkan walau dah masuk usia 30-an saya masih membeli dan menggunakan produk SilkyGirl terutama pembayang mata. Pada saya utk pembayang mata keluaran kali ini sgt cantik dan sgt Pigmented pada kelopak mata. Dan saya sgt rekomen utk siapa yg mahu mencuba.

Shafika
Shafika

26 Ulasan

Ulu Tiram • 19/5/2023
Pigmented

Warna yang cantik dan pigmented. Selain itu sangat senang untuk diapply di kelopak mata.

14/7/2023

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.