Sunstar Ora<sup>2</sup> me Stain Clear Toothpaste

Sunstar Ora<sup>2</sup> me Stain Clear Toothpaste

4.6 daripada 3 ulasan
mengesyorkan
Ubat gigi Sunstar Ora2 me mempunyai 3 jenis perisa yang menarik untuk memastikan rutin pembersihan gigi anda lebih menyeronokkan.

Ubat gigi ini mengandungi 3x Silika yang membantu menanggalkan kesan kotoran pada permukaan gigi seperti kesan daripada kopi dan teh, rokok (nikotin), kari dan sebagainya. Ia diperkuatkan dengan Ejen Kawalan Kotoran yang mampu mencegah pengumpulan kesan kotoran pada enamel gigi anda dengan penggunaan yang kerap.
Ulasan
Galeri Penguji
Beli sekarang
Azera

78 Ulasan

Gigi semakin putih

Selepas saya menggunakan Sunstar Ora2 me Stain Clear Toothpaste gigi saya semakin putih dan bersih ..Tasa ubat gigi yang sangat sedap dan boleh ditukar kepada 3 perisa berlainam ..Harga yang sangat2 mampu milik ..

N
Nurfathiah

4 Ulasan

Rasa nyaman & sedap

Suami guna selepas cuci karang , and karang susah nak kembali , sedangkan dia kuat merokok , tapi rasa peach and bau dia sedap sangat

F
Faezah

27 Ulasan

Nafas segar

Saya suka produk ini dan telah mengesyorkan kepada ahli keluarga yang lain untuk mencuba. Dengan produk ini saya dapat menjaga kesihatan gigi dan nafas yang segar sepanjang hari

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

Floral White Tea: RM18.90Sunstar Ora<sup>2</sup> me Stain Clear ToothpasteBeli sekarang
Natural Mint: RM18.90Sunstar Ora<sup>2</sup> me Stain Clear ToothpasteBeli sekarang
Peach Leaf Mint: RM18.90Sunstar Ora<sup>2</sup> me Stain Clear ToothpasteBeli sekarang
RM18.90TOKYONINKIBeli sekarang

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.