Too Faced Christmas Snuggles & Melted Kisses Lipstick

4.8 5 0 66 66 Set anggun ini mengandungi Gincu Cair Matte yang ikonik dengan 4 haruman lembut dalam saiz kembara dan warna edisi terhad sempena Krismas. Setiap gincu ini diperkaya dengan minyak avokado, vitamin E serta kandungan hialuronik dan haruman menawan yang sangat sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah Krismas anda.
Too Faced Christmas Snuggles & Melted Kisses Lipstick

Ulasan

17/03/2021
Best
I love it the packaging is cute and it’s long lasting
07/03/2021
Good Lipmatte
I really love how it glides smoothly onto my lips ! The colours are also very pigmented ! I bought all of it & never regret it. Not to forget that the smells are also very nice 👍🏻
13/01/2021
Lip
Sy baru mencuba semoga berhasil..............ok kawan
09/01/2021
Litmate
Listick yng sngat cantik warna pun nampak menarik melembap kan bibir terutma nyr dpt bbir yg terserlah dan natural
29/12/2020
Bibir Tak kering
Colour lipstik yang sangat cantik bila dipakai . Bibir tidak menjadi kering dan terasa lembap bila dipakai . Lipstik ini membuatkan saya berasa yakin dan tidak pucat dihadapan orang ramai. Terima Kasih
29/12/2020
Like colour
Warna yang sangat cantik ,Harap dapat free semple nak try
29/12/2020
Long lasting
Sgt best... color yg sesuai dgn warna kulit saya..
29/12/2020
Cantik colour
Product nampak macam bagus.i NK try Dulu.....saya suka calour
29/12/2020
Recomended
Pigmented!very good product. I have try this one . buy it last one month.i love the colour.very nice one. Should recomend to others. More colour please. Yepss.ofcourse. i would recomend to my froend
27/12/2020
Nak cuba.produk ni
Product nampak macam bagus.i NK try Dulu.....lip balm
24/12/2020
Super nice quality
Bought last month and have tried , color was very suit to me. Very good quality And it’s very nice and color last long . Definitely will recommend To my friends. Super duper nice 👍
13/12/2020
Warna yg cantikkk
Warna yang sangatlah menarikkkk,harap dapat free😊😊
04/12/2020
Unique colour
Have a really unique colour . The texture is so soft
02/12/2020
Lipstick
Saya tidak pernah mncuba lipstik atau lip balm... bersa senang jika dpt secara percuma utk dicuba...
14/04/2021
I would like to try this personally, I don't wear lipstick but this one distracted me as well

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama