4.6 5 0 285 285 试试全新的 CLEAR Micellar Scalp Therapy Series - 来自 CLEAR 的第一个Micellar及0%硅油系列,深层净化头皮,打造无头皮屑的轻盈舒爽的秀发* <br> <p>产品特点: <br> • 来自 CLEAR 的第一个 Micellar Scalp Therapy,不含硅油和苯甲酸脂防腐剂 <br> • 100% 全天然萃取物配制而成,散发着植物香气 <br> • 由抗头皮屑技术配制,能够抗头皮屑功效* <br> • 0% 硅油成分让头发保持轻盈清爽 <br> • 去除头皮屑和杂质*,使您的头发更轻盈芳香 <br> <br> *经常使用并无头皮屑可见<br> <br> 请点击 <a href="http://bit.ly/ClearMicellarSeries" target="_blank" style="color:#2c0d61">这里</a> 欲了解更多信息
CLEAR Micellar Scalp Therapy Series
  • 4.6 发件人
  • 285 点评

点评

15/01/2020
White tea extract is good to smell.
The shampoo with white tea extract is good to smell. My hair look smooth and less dandruff after using this new product from CLEAR. Thanks CLEAR. #htcmyxClearMST #CLEARMY
  • 家庭测试 免费产品
15/01/2020
用过clear micellar 感觉头发柔顺许多,而且头皮也不会痒痒。
之前是用其他牌子头皮痒,然后衣服会有头皮屑,不能解决头皮屑的问题。用了clear 就没有这方面的问题了。
  • 家庭测试 免费产品
13/01/2020
Refreshing, Energizing and Comforting!
Masa mula pakai, bau dia..perghhh.. wangi.. Sejuk je rasa bila digomol dikepala ni. Apa rasa lepas cuci? Rambut rasa segar je, tak lembut sangat, tak keras sangat, just feel good rambut ni. Kalau dulu masa pakai syampoo lain, rambut mesti macam iklan kat TV, "guna jari pun boleh". Tapi dengan CLEAR Micellar Scalp Therapy Series terbaru, bukan takat kelemumur je makin berkurangan, tapi kesegaran yang tak pernah rasa masa pakai jenama lain dapat dijelmakan dengan agak memuaskan sekali! Terima kasih @hometesterclubmy sebab kasi peluang mencuba produk terbaru di pasaran. Pandangan saya? Saya syorkan untuk anda mencubanya! Oh ya.. ni Clear for Men ok! #htcmyxclearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
13/01/2020
Easy, Clear and effective
The CLEAR Micellar Scalp Therapy Series was very effective on our hair expecially my children hair was clean free from any dandruff and itching. Beautiful results
  • 家庭测试 免费产品
12/01/2020
Segar, berkesan, terbaik
Produk yang saya cari selama ini. Ianya amat berkesan, kulit kepala saya bebas dari kelemumur sekarang, rasa segar setiap kali lepas menggunakannya. Rambut saya kurang berminyak dan lebih selesa memakai topi untuk jangka masa yang lama. Apabila berpeluh rambut kurang berbau, tidak seperti sebelumnya. T Saya tidak akan bertukar kepada jenama yang lain. Pasti akan menggunakannya selamanya. #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
10/01/2020
Truly blessed!
I am truly blessed to be chosen to try this product. I am satisfied with the result, bye bye dandruff!
  • 家庭测试 免费产品
10/01/2020
I really like the shape of the bottle
I really like using it. My hair feel so smooth would recommend. I would also like to try other product
  • 家庭测试 免费产品
09/01/2020
bersih segar wangi
CLEAR Micellar Scalp Therapy sangat berkesan dalam menhilangkan kelemumur saya dengan penggunaan kerap. Kulit kepala lebih bersih dan segar. Ia juga berbau wangi. Saya akan bertukar kepada CLEAR Micellar Scalp Therapy. Saya sangat-sangat berpuas hati. #htcmyxClearMST, #CLEARMY, #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
08/01/2020
Moisture, nice smell, effective
Once I lathered the shampoo, I’m totally fall in love with the pomegranate smell of it. As an anti-dandruff shampoo, it works effectively to keep my dandruff away and did not dried up my hair while keep it moisture! #htcmyxClearMST #CLEARMY #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
07/01/2020
Fresh, Smell Good & Less Hair Loss!
I love the green tea smell..Feel very fresh after used the conditioner because got mint flavor. I really love it! My hair also more soft, less hair loss & scalp! I am super duper love it! Now, consume it for foreverrr... :)
  • 家庭测试 免费产品
07/01/2020
Fresh, Smell Good & Less Hair Loss!
I love the green tea smell..Feel very fresh after used the conditioner because got mint flavor. I really love it! My hair also more soft, less hair loss & scalp! I am super duper love it! Now, consume it for foreverrr... :)
  • 家庭测试 免费产品
06/01/2020
CLEAR Micellar sangat berkesan
Selepas menggunakan CLEAR Micellas Scalp Therapy kini rambut saya sudah bebas kelemumur sepenuhnya.selain itu rambut terasa ringan dan lembut..saya suka menggunakan CLEAR Micellar Scalp Therapy.saya akan mengesyorkan kepada kawan dan ahli keluarga saya.
  • 家庭测试 免费产品
06/01/2020
Best fresh clean
Love this product so much.. i feel fresh, clean.. no more snow, no more itchy.. feel more confident to wear my scarf without worry of itchy & dandruff..
  • 家庭测试 免费产品
05/01/2020
Super Clean & Fresh!
This shampoo deeply cleanse scalp and leave locks feeling fresh. My hair feels clean and light­weight, which allows my curls to bounce up, but not so light that I get fly-aways and frizz. There is more shine, my ends no longer feel as fraz­zled and my scalp feels mois­turised with­out being greasy. Next, I love the packaging and the colour. #htcmyxClearMST, #CLEARMY, and #hometesterclubmy
  • 家庭测试 免费产品
05/01/2020
uat rmbt jd lbh nmpk ykn tnpa kelemumur.
CLEAR Micellar Scalp Therapy buat rambut jd ringan dan lebih nampak yakin dan selesa tanpa kelemumur.
  • 家庭测试 免费产品

测试者照片

问答

正在加载

类似产品