St. Ives Face Mists

4.7 5 0 29 29 通过使用St. Ives的保湿喷雾,让您的一天变得更加灿烂。只需噴上Spritz YAAAS,您将拥有葡萄柚、水蜜桃和橙子的芬芳香氛,让您的心情立即愉快起来!转换美好心情,重新出发吧!
St. Ives Face Mists

点评

25/03/2021
Recommended
St Ives Mist-spray2 je muka terus terasa segar wangi sgt bau buah-buahan gitu. Tak rasa melekit sangat pada muka sy. And sgt recommended bagi mereka yg mengalami masalah kulit berminyak
08/03/2021
Refreshing!
My skin feel so refreshed and it smells amazing. Besides, it also does not make my face sticky
03/01/2021
Menyegarkan dan melembapkan
Face mist ST ives terbukti berkesan dalam merawat kulit kering saya. Saya sukakan aroma baunya yang menyegarkan dan daripada bauan buah-buahan dan lavender. Kulit saya juga lebih bersinar dan lembap. botolnya juga kecil dan lurus, mudah dibawa di dalam beg tangan.
29/12/2020
Melembapkan kulit
Sebelum ini kulit saya kering sangat! Selepas menggunakan produk ini kulit saya menjadi lembap dan lebih baik dari sebelum ini . Terima kasih kerana membantu saya dalam masalah kulit yang saya hadapi!
27/12/2020
St ives mist
This mist really good and suitable for my dry skin. Help to moist my skin right after i spray it.
18/12/2020
Moist skin and nice scent
Best product .just spray and your skin will look moist and have great scent too
14/11/2020
Hydrating my face skin
It hydrated my face and help my skin moisture with 24hrs in air conditioning.. It smells like sweets..
13/11/2020
Love it!! Smells so good
Love it!! Smells so good, very hydrating, didn’t break my skin-out. Love it as a setting spray for my makeup too!
12/11/2020
the best mist ever
the mist make ur skin moist for a day long..recommended for dry skin
07/11/2020
Segar
Kulit berasa ringan dan segar setelah beberapa minggu guna 💕
06/11/2020
Worth the price
Very soothing on skin and very fruity scent!! Love it so much
06/11/2020
Sangat wangi!!
Bau fruity yang wangi dan sudah tentu akan naikkan mood seharian anda. Kulit kering seharian dalam aircond pun boleh settle dengan spray je st ives ni.
03/11/2020
Bagus
Produk St Ives ini sesuai dengan kulit saya yang bermasalah. Ia nya mengandungi bahan-bahan semulajadi yang lembut dan selamat pada kulit.

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品