Fujifilm Instax Mini 11 Camera
4.7 van 6 beoordelingen
raad het aan
Leuke camera, super leuk op feestjes
Deze camera heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik vind het een super leuk ding, voor feestjes, je kan snel een kleine herinnering vastleggen. We hebben de camera ook gebruikt om van iedereen die op kraamvisite kwam een foto te maken, deze gaven we dan mee, en we maakte er nog 1 voor de kleine later.
Geweldige en leuke camera
Ik vind dit een ontzettend leuke camera. Ik gebruik hem vooral bij speciale gelegenheden en vakanties. Het feit dat je er direct een spontane foto uitkrijgt maakt het super leuk om de foto's terug te kijken. De camera is makkelijk in gebruik en snel te gebruiken. Ideaal dus!
Handig en ideaal
Deze leuke camera gebruikt voor de geboorte van mijn kind. Leuke momenten om met deze ideale camera vast te leggen. Het maakt foto’s wat je gelijk fysiek in je handen hebt dus super leuk!
Direct je leukste herinnering in je hand
Door het formaat van de camera neem je deze makkelijk mee in je tas. Oma vond het fantastisch *click* en ze heeft en foto van haar opa en haar kleinzoon in de hand. Klein genoeg voor in de portomonee. Wel goed opletten dat je de juiste stand gebruikt anders krijg je overbelichte foto’s.