Fujifilm Instax Mini 11 Camera
Fujifilm Instax Mini 11 Camera
4.4 van 12 beoordelingen
raad het aan
De Fujifilm Instax Mini 11 Camera is een toffe en compacte camera waar je de mooiste instant foto’s mee maakt. De camera heeft een automatische belichting en een selfie-functie. Je foto’s zijn niet meer overbelicht of te donker en niemand verdwijnt meer in de achtergrond, want dankzij de automatische belichting hoef je je niet druk te maken om de juiste belichting. Maak het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop!
Beoordeling
Galerij van testers
Hande
Hande

6 Beoordelingen

Let’s get fun

I bought the first model they released. I think it’s a very nostalgic option,especially for people who love taking photos. I use the pictures to decorate my home. Get it and get some fun

Iris
Iris

2 Beoordelingen

Leuke gadget, kwaliteit teleurstellend

Wat een onwijs toffe camera voor feestjes, speciale momenten, back to the 80’s en makkelijk gebruiksgemak. Wat jammer is is dat de kwaliteit of het resultaat steeds slechter wordt zonder bijzonder gebruik. Foto kaartjes zijn kostbaar en als hij leeg aangeeft en je er toch nog 5 in hebt is dat dubbel balen. De functie van polaroid gebruik ik de volgende keer via een instax printer. Digitaal maken en zelf kiezen welke je print. Had hier meer van verwacht maar ook genoeg leuke momenten vastgelegd! Geen miskoop alleen kwaliteit is goedkoper en beter te verkrijgen.

D
Doutzen

7 Beoordelingen

Superleuke vintage camera

Deze camera heb ik gekocht om fysieke, vintage fotos te nemen, en deze camera stijgt boven mijn verwachtingen uit! Ik neem hem vaak mee als ik een dagje weg ga en er komen de meest prachtige fotos uitrollen. Ik zou er een tasje bij kopen, zodat je hem gemakkelijk om je nek kan dragen. Ook komt de camera niet met zogenoemde 'film', deze moet je nog zelf kopen!

Marjon
Marjon

36 Beoordelingen

Handige mini camera

Ik heb deze kleine schattige mini camera ook alleen dan in het roze. Ik ben er heel blij mee, want hij print de leukste foto’s uit. Maar ik merk dat zo nu en dan de foto’s niet helemaal scherp zijn dat vind ik wel eens jammer. Hij is klein en compact en makkelijk mee te nemen. Erg happy mee.

Natacha
Natacha

6 Beoordelingen

Pure Nostalgia

I’ve used the Instax mini for a while now, and it never fails to bring a smile. The photos have that dreamy, vintage look you just can’t get on phone. It’s super easy to use, lightweight and always hit the gatherings. Truly classic!! Total mood booster that captures the moment perfectly. I would definitely recommend this!!

G
Ghena

8 Beoordelingen

Leuke en makkelijke camera"

Ik vind de Fujifilm Instax Mini 11 een fantastische camera voor instant foto’s. Hij is makkelijk te gebruiken en maakt leuke, duidelijke foto's. Perfect voor feestjes en herinneringen vastleggen. De camera is licht en compact, dus makkelijk mee te nemen. Zeker een aanrader!

E
Elise

3 Beoordelingen

Leuke camera, super leuk op feestjes

Deze camera heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik vind het een super leuk ding, voor feestjes, je kan snel een kleine herinnering vastleggen. We hebben de camera ook gebruikt om van iedereen die op kraamvisite kwam een foto te maken, deze gaven we dan mee, en we maakte er nog 1 voor de kleine later.

Ioana
Ioana

125 Beoordelingen

The best purchase

Makes memories last forever! It’s one of my best purchases

Melanie

70 Beoordelingen

Geweldige en leuke camera

Ik vind dit een ontzettend leuke camera. Ik gebruik hem vooral bij speciale gelegenheden en vakanties. Het feit dat je er direct een spontane foto uitkrijgt maakt het super leuk om de foto's terug te kijken. De camera is makkelijk in gebruik en snel te gebruiken. Ideaal dus!

Shanna

1 Beoordelingen

Handig en ideaal

Deze leuke camera gebruikt voor de geboorte van mijn kind. Leuke momenten om met deze ideale camera vast te leggen. Het maakt foto’s wat je gelijk fysiek in je handen hebt dus super leuk!

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.