Fujifilm Instax Mini 11 Camera

Fujifilm Instax Mini 11 Camera

4.7 van 6 beoordelingen
raad het aan
De Fujifilm Instax Mini 11 Camera is een toffe en compacte camera waar je de mooiste instant foto’s mee maakt. De camera heeft een automatische belichting en een selfie-functie. Je foto’s zijn niet meer overbelicht of te donker en niemand verdwijnt meer in de achtergrond, want dankzij de automatische belichting hoef je je niet druk te maken om de juiste belichting. Maak het perfecte plaatje met slechts één druk op de knop!
Beoordeling
Galerij van testers
E
Elise

3 Beoordelingen

23-5-2025
Leuke camera, super leuk op feestjes

Deze camera heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik vind het een super leuk ding, voor feestjes, je kan snel een kleine herinnering vastleggen. We hebben de camera ook gebruikt om van iedereen die op kraamvisite kwam een foto te maken, deze gaven we dan mee, en we maakte er nog 1 voor de kleine later.

Ioana
Ioana

97 Beoordelingen

Hoofddorp • 1-3-2025
The best purchase

Makes memories last forever! It’s one of my best purchases

Melanie

45 Beoordelingen

17-6-2024
Geweldige en leuke camera

Ik vind dit een ontzettend leuke camera. Ik gebruik hem vooral bij speciale gelegenheden en vakanties. Het feit dat je er direct een spontane foto uitkrijgt maakt het super leuk om de foto's terug te kijken. De camera is makkelijk in gebruik en snel te gebruiken. Ideaal dus!

Shanna

1 Beoordelingen

20-4-2024
Handig en ideaal

Deze leuke camera gebruikt voor de geboorte van mijn kind. Leuke momenten om met deze ideale camera vast te leggen. Het maakt foto’s wat je gelijk fysiek in je handen hebt dus super leuk!

T
Tanja

2 Beoordelingen

19-2-2024
Direct je leukste herinnering in je hand

Door het formaat van de camera neem je deze makkelijk mee in je tas. Oma vond het fantastisch *click* en ze heeft en foto van haar opa en haar kleinzoon in de hand. Klein genoeg voor in de portomonee. Wel goed opletten dat je de juiste stand gebruikt anders krijg je overbelichte foto’s.

K
Kim

12 Beoordelingen

Tilburg • 5-2-2024
Leuk en handig in gebruik

Makkelijk in gebruik, makkelijk mee te nemen, met verschillende kaders op de foto te gebruiken

T
19-2-2024

© 2025 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.