ActivKidz by Drypers Hair & Body Wash

ActivKidz by Drypers Hair & Body Wash

4.7 daripada 12 ulasan
mengesyorkan
ActivKidz by Drpers Hair and Body Wash BAHARU adalah produk mandian PENUH BUIH CERIA untuk anak anda! Dibuat dengan AntiBac Activ daripada ekstrak berasaskan tumbuh-tumbuhan semula jadi yang berkesan membasmi 99.99% kuman. MoistFoam yang mewah dengan buih ini digandingkan dengan ekstrak Prickly Pear bagi memastikan kulit anak anda lembap dan terhidrat. Ia dirumus khas dengan wanigan yang mesra kanak-kanak – Fruity Fresh dan Super Berries. Diuji secara dermatologi, produk mandian ini tidak mengandungi sebarang bahan-bahan yang berbahaya – tiada MIT, Alkohol, Paraben, SLS, Sabun dan Triclosan.
Ulasan
Galeri Penguji
Nabilah

58 Ulasan

tak pedih mata

sngat wangi wlaupun anak dh berpeluh bermain. buih yg lembut dn tidak pedih mata

Nur Alisya

2 Ulasan

Untuk kanak-kanak

Sangat sesuai untuk kanak-kanak yang aktif bersukan,kerana sangat bagus untuk mengekalkan wangian buah-buahan dan rambut menjadi lembut dan terurus.

K
Kartina

4 Ulasan

Mandian dan syampoo terbaik

Sebelum ini anak sulong guna jenama lain. Tapi anak ke 2 amat gemar dengan mandian drypers ini. Masa mandi anak menjadi masa yang amat menyeronokkan. Tiada lagi pedih mata ketika bersyampu dan bersabun. Bau yang lembut. Menyegarkan. Terima kasih

T
Tirah

4 Ulasan

Sangatt wangi

Sangatt wangi..Dan kulit baby pon jadi lembut bila menggunakan nya.Bestttt

Safira
Safira

286 Ulasan

activkids by drypers ni sangat wangi

sabun cuci tangan dan sabun mandi bayi yg sangat fresh baunya..activkids ni sangat banyak buih2 dan wangi..tidak pedih mata untuk anak2 dan sesuai untuk semua peringkat umur,selain itu juga drypers ada babyclub yg boleh kumpul points dengan setiap pembelian barangan drypers dan kita boleh menebus macam macam hadiah di page drypers baby club. sy dah banyk redeem hadiah. drypers memg pilihan no 1 saya sekeluarga..sekali cuba pasti setia selamanya

Azmira Alia
Azmira Alia

128 Ulasan

Happy mommy

Antara sabun mandian yang sesuai untuk kulit anak saya. Bau yang sangat lembut dan wangi. Tak mengeringkan kulit walaupun dia ada sedikit aczema dekat area pelipat.

Tengku Nur Sabrina
Tengku Nur Sabrina

10 Ulasan

Bau yang wangi & tidak memedihkan mata

Terima kasih hometesterclub & drypers kerana memilih saya untuk mencuba Activkidz by drypers Hair & Body Wash. Anak-anak suka kerana baunya yang wangi, buih yang lembut serta tidak memedihkan mata.

hair and body wash

hi saya izati, saya sngt berpuas hti kenara telah mngunna produk nie, kerana boleh melembabkan kulit badan dan rmbut mnjadi lmbut, sangat wangi, saya mengesyorkan supaya ramailahi yg mnggunakan produk jenama nie sangat wauu best sngt untuk anak anak

Intan Mastura Bt

Aina
Aina

3 Ulasan

Wangi

Wangi sangat. Wangian yang tahan lama. Walaupun dah berpeluh tapi still wangi. Suka sangat. Family semua suka

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.