BRAND’S® Essence of Chicken
4.6 daripada 9 ulasan
mengesyorkan
Sentiasa Fokus Bekerja
Pengambilan produk ini membuatkan saya sentiasa fokus sepanjang hari waktu bekerja. Rasa yang sedap untuk dinikmati setiap hari.
BRAND’S Essence of Chicken
Essence of Chicken gives a quick energy lift without the crash. Great for busy days or late-night work. Tastes mild and easy to drink. Definitely a go-to for a natural pick-me-up!
BRAND'S Essence of chicken
BRAND'S Essence of Chicken memang hebat! Saya telah mengambilnya selama beberapa bulan dan telah merasakan peningkatan yang ketara dalam tenaga dan fokus saya sepanjang hari. Rasanya yang enak menjadikannya sebagai sebahagian penting dalam rutin harian saya. Saya juga berasa lebih segar dan bertenaga setelah mengambilnya. Saya sangat mengesyorkannya kepada sesiapa yang mencari cara semulajadi untuk meningkatkan kesihatan dan vitaliti mereka.
pati ayam yg bertenaga
Brands Essence of Chicken ialah minuman sihat yang mungkin diketahui ramai orang. Untuk usia sekolah, kita cenderung untuk minum secara teratur untuk perkembangan otak. Orang yang bekerja minum untuk membantu otak mengalir dan memikirkan. Ia boleh dipanggil minuman yang boleh dinikmati oleh semua peringkat umur.Saya telah mencubanya dan memg sangat membantu sy, sy tidak berasa letih dan lesu lagi. sekali cuba pasti nak lagi
BRAND Essence of Chicken
Beli untuk ayah, ayah suka sangat minum, siap mintak beli lagi ,jadi minuman tambahan hari² wajib ayah minum.. rasa sedap .. menyegarkan badan dan bagus untuk orang yang ada kencing manis
Pati ayam
Utk sesiapa yg nk tambahkan energy anda blh cuba produk ni bagus utk memberikan energy kepada anda seharian bekerja
Rasa Bertenaga
Sudah lama melihat iklan dan produk ini di pasaran namun tidak pernah mencuba. Setelah mencuba, Alhamdulillah dapat rasakan perubahan dari segi tenaga dalam menjalankan aktiviti harian. Sangat mengesyorkan kepada yang belum mencuba
Telah menguji produk percuma
Produk memberikan tenaga extra!
Sebagai seorang surirumah yang mempunyai 3 orang cahayamata, Brand's Essence of Chicken memberikan saya tenaga 'extra' untuk saya kekal aktif dalam melakukan tugas seharian saya. Walaupun saya kurang minat dengan rasanya tetapi ianya masih boleh saya minum. Pati ayam brand ni sangat berkualiti dan cara pembungkusan sangat kemas. Thanks Brand's dan hometesterclub untuk produk ini !