Twisties Kaya Butter Toast

Twisties Kaya Butter Toast

4.1 daripada 6 ulasan
mengesyorkan
Twisties Kaya Butter Toast memberikan para penggemar snek dengan rasa unik yang biasa mereka nikmati dengan keseronokan kunyahan tanpa henti. Snek mentega manis perisa jagung ini pasti akan cair di mulut dan menceriakan hati anda.
Ulasan
Beli sekarang
Anis Fadila
Anis Fadila

75 Ulasan

Pokok Sena • 11/6/2025
Sedap

Sedap rasa yang unik lain pada yang lain. Twiesties menjadi kegemaran kami sekeluarga. Sangat mengesyorkan kepada semua. Senang didapati di mana-mana.

Aydaku

11 Ulasan

15/3/2023
Saya suka sangat

Sedap. Rasa jajan yang lain dari yang lain. Menjadi jajan pilihan utama setiap kali pergi membeli belah. Saya sangat sukakan rasanya...

Azlin

62 Ulasan

Klang • 20/12/2022
Sedap

Twisties Kaya Butter Toast ni, masa tengok packaging macam pelik sebab twisties ni selali saya beli perisa pedas2 sahaja, saya try beli satu pek untuk rasa, Bila rasa tu terkejut juga sebab rasa butter dan kaya tu memang sedap menyesal pulak beli satu.. hahahha

Nur Syafiqah
Nur Syafiqah

30 Ulasan

Jerteh • 2/12/2022
Delicious!

Really taste good. First impression was felt really weird but then I try taste it. BOOM! HAHA really dont expect much but taste really good. Feel speechless for a second haha. Recomended to try for trying unique and different taste.

SITI SARAH
SITI SARAH

70 Ulasan

KAPAR, KLANG • 3/6/2022
RASA UNIK

SAYA SUDAH MENCUBA PRODUK INI. RASA YANG UNIK, KERANA JARANG ADA PRODUK MENAWARKAN PERISA BEGINI UNTUK KEROPOK. SANGAT DISYORKAN KEPADA YANG INGINKAN KELAINAN DALAM RASA KEROPOK.

nazira syahira
nazira syahira

4 Ulasan

Skudai • 5/4/2022
Rasa yang unik

Sangat suka twisties perasa ni ! Sedapppppp sgt tau ! Rasa manis yang light jee ! Tak berhenti kalau makan sambil tengok tv 🤣 ada packaging besar tak? Rasa mcm takperasan hehe mmg wajib totry ! Srsly

Beli sekarang

Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.

© 2025 The Brand Power Company. Hak Cipta Terpelihara.