The Ritual of Mehr Handbalsem
The Ritual of Mehr Handbalsem
4.8 van 22 beoordelingen
raad het aan
AI Review Summary

De Ritual of Mehr Handbalsem wordt overwegend positief beoordeeld. Klanten waarderen de heerlijke, vaak als warm, citrus- of sinaasappelachtig omschreven geur, die ook lang aanhoudt. De balsem maakt de handen zacht, soepel en verzorgd, en is effectief bij droge handen. Velen ervaren dat de balsem goed en snel intrekt, zonder een vettig of plakkerig gevoel achter te laten. Enkele gebruikers merken op dat de balsem licht en goed smeerbaar is, en het formaat wordt als handig voor onderweg ervaren. De kwaliteit wordt in lijn gezien met andere Rituals producten en draagt bij aan een luxe gevoel. Als kritiekpunten worden incidenteel de hogere prijs, een verpakking waarvan de dop niet goed sluit, het feit dat het product initieel wat vettig kan aanvoelen, en de beperkte verkrijgbaarheid (alleen online) genoemd.

Bekijk meer
Beoordeling
Galerij van testers
Y
Yvonne

5 Beoordelingen

Heerlijke geur

Het heeft een heerlijke geur. Ook is het een zachte handcrème die goed intrekt. Jammer dat de Mehr lijn alleen nog maar online verkrijgbaar is.

Desiree
Desiree

20 Beoordelingen

Fijne geur

De geur ruikt heerlijk met een orange geur. De creme trekt snel in en maakt je handen fijn zacht. Wat een nadeel is en waarom ik geen 5 sterren heb gegeven is omdat ik bij deze tubes heb dat op geven moment de dop er niet goed opsluit. Kwa prijs vind ik het wel aan de prijzige kant.

Serena
Serena

43 Beoordelingen

Hand balm

Product heeft een lekkere geur. Geur blijft voor een langere periode zitten. De balm is licht en smeerbaar. Nadeel; balm moet intrekken. Voelt wat vettig aan.

May

6 Beoordelingen

Fijn product

Het is echt een fijn product. Het formaat is ook goed zodat je het makkelijk in je handtas kan doen en overal kunt gebruiken.

Sivan

14 Beoordelingen

Luxe verzorging voor je handen

Luxe verzorging voor je handen Deze handbalsem voelt heerlijk rijk en verzorgend aan. Hij trekt goed in en laat mijn handen zacht en soepel achter, zonder vettig te zijn. De geur is warm, energiek en blijft subtiel hangen – echt een oppepper. Perfect voor droge handen én een momentje voor jezelf!

Celine

16 Beoordelingen

Heerlijk ruikende handcrème

Ik gebruik deze handcrème van rituals al jaren en ben er altijd nog super blij mee! Het ruikt heerlijk en het verzorgd je handen waardoor ze de hele dag zacht aanvoelen. De Mehr is één van mijn favoriete geuren van Rituals!

N
Naomi

5 Beoordelingen

Zo zacht, en de geur!!!

Zo zacht en de geur is zo heerlijk. Ik gebruik veel van rituals. Je handen worden hier erg blij van.

J
Joy

3 Beoordelingen

Hele zachte handen

Dit product is heerlijk. Als je snel of altijd droge handen hebt, moet je deze hebben. Verzorgd en verzacht

Lena
Lena

18 Beoordelingen

Heerlijk verzorgend product.

Ik heb veel van Rituals en ben vooral dol op hun handverzorging. Omdat het verzorgend is en het heerlijk ruikt. Ik vind de lijn van Mehr sowieso een fantastische lijn.

Lindsey

12 Beoordelingen

Heerlijk!

De Ritual of Mehr is op zich zelf al een heerlijke geur. Deze handbalsem ruikt dus ook fantastisch en werkt goed. Het zorgt voor een hydratatie van de huid en de handen worden heerlijk zacht. Ik raad hem zeker aan.

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.