4.6 van 13 beoordelingen
Raad het aan
Verfrissend en lekker
Heel lekker! Het is een heerlijk fris en zomers drankje. Enig puntje het moet koud geserveerd worden! Je drinkt er al snel enkele glazen van.
très bon
un bon gout de thé avec une touche bien présente de pèche, ce thé Lipton servi bien frais est très rafraichissant. Lipton reste une marque de référence peu importe le thé .
Heerlijke verfrissing
Deze Lipton peach ice Thea is de ideale verfrissing op een warme dag. Lekker fris en net niet te zoet. De ideale dorstlesser.
heerlijk lekker
Ik drink niet graag drankjes met prik. Deze is dan ook eentje van mijn favorieten om mee te nemen voor een uitstapje. Lekker verfrissend en een handig formaat voor een langere uitstap.
Verfrissend
Ik drink deze ice-tea graag in een mooi glas met wat ijsblokken erin. Het is lekker verfrissend en ziet er leuk uit, een heel leuk alternatief voor in de zomer als non-alcoholisch drankje!
Lekker verfrissend
Ik vind deze ice tea echt een topper. In de zomer kan je deze best zeer koud drinken, waardoor het een ideaal verfrissend drankje is, met een partje citroen erin maak je je glas nog leuker!
Lekker verfrissend
Il vind dit drankje lekker en verfrissend niet vergeten laag in calorieën dus dat ik zeker welkom.de smaak is lekker an niet te zoet ook niet in de mond. Juist aangenaam een favorietje
Lekkerrr
Net als de blikjes is dit drankje echt een go to. Alleen kan je hier langer van genieten. ICE tea Peach is fruitig en fris een drankje dat ik altijd zal appreciëren. Yummyy
Ice tea peach
Deze Ice Tea variant is veruit mijn favoriet! De frisse, maar toch zoete smaak dompelt je meteen onder in een zomerse sfeer. Perfect om alleen of samen met je vrienden van te genieten.