Gardenia NuMee Fried Noodles Original Flavour Instant Noodle

4.6 5 0 96 96 More than just bread, Gardenia is touching Malaysians heart deeper with affordable yet mouth-watering looking instant noodles! Available in 3 flavours: curry, chicken, fried noodle to satisfy your craving.
Gardenia NuMee Fried Noodles Original Flavour Instant Noodle

Reviews

25/06/2023
Sedap tapi..
Mee dia sedap. Lambat nk kembang. Tapi kuah dia takleh saing dengan brand maggi.
25/06/2023
Sedap dan menyelerakan
Tried the kari one . sangat sedap dan menyelerakan . Another 2 flavor not try yet. Will try soon
21/06/2023
Sangat sedap
Dah cuba perisa kari dan ayam. Rasa memang sedap. Makan panas-panas tak pandang kiri kanan dah...
19/06/2023
Good product
Sedap.. Korang kena cuba..makanan yang wajib ada dlm rumah.. Time lapar mula la cari.. Hahaha
17/06/2023
Sedap
Yang ni i dah cuba,sumpah sedap,murah,berbaloi..wajib buat stock kat rumah ok gais.Malas2 pun jadi rajin..takbak yg berkuah boleh ja goreng.Ni bukan anak2 ja suka makan..tok tokwan pun join sekali..hhahahaa
15/06/2023
Sodap eh
Den suko yang goreng..sodap eh...Kari tu biaso² yo.. terpaksa buek stok,sonang yo...mudah & copek!
15/06/2023
Sedap tapi bukan citarasa saya
Saya dah try mee goreng numee dan mee kari numee. Rasa dia boleh tahan la. Tapi saya kurang suka. Orang lain mungkin suka. Lagipun numee ni murah sikit banding rand lain tu. mee dia kenyal, rasa macam mee kuning dia tu. tapi perencah tu tak capai standard saya.
14/06/2023
Yummehhh
Setanding dgn brand yg famous tu Tp harga jauh lebih murah..
14/06/2023
okay sedap
sedap dan kurang masin . harga mesra poket boleh belanja kawan2
14/06/2023
JENAMA ROTI TAPI MEE SEGERA
mula2 promo harga dia rm3.99... semua perasa dh rasa dan puas hati.. mee sedap... berbaloi beli.. senang nak cari sebab kedai yang jual roti gardenia mesti ada mee segara ni..
13/05/2023
Tasty springy noodles
Noodle texture is springy and does not get soggy easily. The mee goreng flavour is on point! It taste even better when stir fried with meat, egg and vegetables
10/05/2023
Superb
Very delicious and easy to make Once fried the taste is very nice and not soggy The mee is not thick Its a thin type of mee and its tasty The whole family loves this mee
07/05/2023
Taste soo good
I love mee instant gardenia as the flavor was all tasty.Now gardenia not only known as best bread but also best instant mee to prepare for every people.
08/04/2023
gardenia tapi maggi
menarik bukan.saya cuba gardenia numee kari. masak macam biasa rasa rempah dia cukup letak sayuran kegemaran dan fish ball. rasanya wallaaaaa sangat sedap.
08/04/2023
numee gardenia
produk yg bagus. mee tebal dan kenyal. Pembuatan dan packaging bersih. Mestilah pilihan keluarga

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products