Munchy’s LEXUS Salted Sandwich

4.8 5 0 127 127 Munchy’s has added Himalayan salt into its Vanilla Cream biscuits to give its biscuits a unique combination of sweet and savoury tastes. Taste the sweet cream on the inside and the slightly salted crunchy biscuits on the outside.
Munchy’s LEXUS Salted Sandwich

Reviews

24/03/2021
Lexus biscuits
This biscuit is so delicious and have beautiful taste!! I love the biscuits so much because of the sweet and salty combinations ❤️❤️❤️
23/01/2021
Nice touch
Sweet and salty balance biscuits makes you want more and more. Usual mini-packaging inside keeps the biscuits stay fresh and delicious. The salt finishing really compliment the vanilla fillings. Another good taste from Lexus!
29/12/2020
sedap nya tak terkata
sangat sedap. setiap kali gaji suami saya akan beli untuk anak² saya.
10/12/2020
Yummy
It has a balance taste with the salt and delicious
26/11/2020
Favourite
Sedap dan mengenyangkan. Boleh buat alas perut kalau tak sempat breakfast. Tak pon sambil tunggu Lunch tapi perut dah lapar sangat boleh makan lexus dulu
25/11/2020
Tasty biscuit
Lexus's biscuits is a well known brand, its biscuit will never disappointed me. this biscuit contains salt and sugar, it makes the biscuit a little bit salty and sweet, it is nice.
24/11/2020
Taste of Sea Salt Lexus
It's different than other Lexus biscuits, more aromatic and tasty, must try product!
07/11/2020
Sedapp.
Saya suka biskut ini. Bila-bila masa boleh makan. Sedap pulak tu. Hihi.. semua perisa jenama ini sedap. Korang cuba la,tak rugi beli...
25/10/2020
Sedap sangat
Banyak kali dah beli ni memang sedap rasa dia creamy ada manis dan masam sikit. Ya allah sedap cair kat mulut tau. Nyumm
17/10/2020
Sedap
Memang sedap. Kalau jumpa kat mana-mana mesti beli. Rasa manis cream tengah tu and biskut chocolate memang ngam sangat. Worth to try!
15/10/2020
Lexus never let you down
Sweet. Addictive vanilla taste. Great for tea break.
02/10/2020
terlalu sedap lemak manis masin
salah satu biskut yang mesti dibeli bila sampai kedai. taburan garam yang membuatkan biskut ini terlalu sedap. kombinasi coklat, vanila dan garam memang sangat padu. anak saya yang berumur 4 tahun sangat menggemarinya. tetapi perisa ini agar sukar didapati berbanding perisa yang lain.
22/09/2020
Saya suka!
Saya adalah seorang penggemar biskut. Apabila Munchy's mengluarkan produck baru ini, saya tidak ketinggalan untuk mencubanya. Seperti biasa, produck keluar baru munchy's tidak mengecewakan. Biskut ini sangat sedap kerana rasenya yang seimbang denagn ada masin dan manis di situ.
29/08/2020
Salted chocolate sandwich
This flavor is really good. Loved the combination of sweetness from the filling, chocolate biscuits and the sprinkled salt.
03/07/2020
Great munching snack
Just love this biscuits as the taste is awesome. It doesn't really taste salty or sweet. Overall, a good combination of taste

Testers' gallery

Q & A

Have a question about this product? Ask or answer below, and help each other buy better.

Loading...

Similar products