4.7 5 0 20 20

Laneige Water Bank Moisture Cream [ MY2 ]

  • 4.7 Daripada
  • 20 Ulasan

Ucapkan selamat tinggal kepada kulit kering dengan membelainya dengan Water Bank Moisture Cream. Sama ada anda mempunyai kulit normal atau kering, perangi kulit kering dari dalam!

Ulasan

fatin nadzirah (Desa Melor,Muadzam Shah)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 2 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
10/12/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

thank you to laneige waterbank.. can say googbye to my dry skin..it moisture my skin as well as softer my skin..thank you.

Sheila (Cheras)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
16/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Definitely would recommend this for everyone to use, especially those with dry skin like mine. Definitely worth every penny. Super moisturizing. It also has nice scent.

Genie (Air Itam)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 11 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
7/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

The item works as what it was described. It has creamy texture but not oily that is able to smooth over my skin and keep it moist and hydrated

lailatul ainna (Hulu Bernam)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
2/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

highly recommended. great for those who has dry skin. easily absorbed and not sticky

Rahmah (Bandar Perda)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
26/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I've been searching for the best skin product that suites my age and would really like to focus on one product because i've been trying a lot of product but not ok. Laneige Water Bank really help by balancing my dry skin. My skin now feel much softer and balance. Really reccomend to all the ladies out there because it really help to maintain and care of your skin. And you will definately feel glowing by using this.. and it really help relaxing your skin after a long working day..

Salwa (Taiping)

  • 0 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
25/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Pelembab baik untuk kulit wajah kekal tahan lama makeup

Angelie (Desa Petaling)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
25/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Leave your skin soft, supple. It's doesnt have a sticky feeling.

Fatin farhanah (Johor Bahru)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 3 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
24/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I love using Laneige product. It makes my skin and face look younger than my age since using their range of products. The skin feels so moist but not oily

Siti Rahayu bt (Kerinchi)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 6 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
19/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I love this product..apply when you want to sleep and your face will be moist and soft it's good to relax your skin..

Elice Goi (Kuala Lumpur)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 1 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
13/09/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

This moisturiser is so good , i use it as a sleeping mask

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama