4.7 5 0 21 21

NUTOX Advanced Serum Concentrate [ MY2 ]

  • 4.7 Daripada
  • 21 Ulasan

Buktikan umur hanyalah angka semata-mata bersama NUTOX Advanced Serum Concentrate yang membantu anda menentang penuaan dengan Actigenics Technology ™.

Ulasan

NUR HUSNA (PETALING JAYA)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 14 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
15/03/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

serum ni tesktur dia light sgt, fast absorb to skin.. paling best muka rasa firm je bila apply.. sangat sesuai untuk oily and combination skin..

Kavitha (Seremban)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 2 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
28/02/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

I just new to this product and start using for a month and this serum just amazing it work wonder to my face...it make my dullness go away and get my glowing skin.i will make sure to keep this in my beauty routine.

NUR ZALIKHA (TAMAN SETAPAK INDAH)

  • 0 Ulasan
  • Muat Naik
  • 2 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
20/02/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

I love this serum so much!! It helps my skin to boost, plump and feeling soft everyday !

Nur (Kuala Terengganu)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 15 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
14/01/2019 Diuji di rumah dengan produk percuma

Serum ini sangat berkesan dan bagus untuk kulit combination to oily. Meresap dengan cepat dan kulit tidak berminyak selepas guna serum ini.

Haniey (Dungun)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 19 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
18/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

My holy grail ! Mudah meresap dan tak melekit . Muka rasa lembut dan tegang .

NURHIDAYAH (Kerteh)

  • 3 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 14 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
2/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Nutox serum terbaik..Kulit lembut selepas menggunakannya sesuai dengan kulit saya yang sensitif.

shazwani (Kuala Terengganu)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 7 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
1/11/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

guna nutox advance serum terasa keremajaan ku terselah..muka jadi mulus dan halus. sangat best

Izzatie (SKUDAI)

  • 0 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 13 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
27/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I had tried many type of serum. For this nutox serum i already used it about year ago. Its the choice i go after my skii routine. I just can't stop using this serum. It helping to reduce wrinkles, lines, and give brightening effect. Why used high end product if you can get better choice, better price ? :)

azizah (Temerloh)

  • 1 Ulasan
  • Muat Naik
  • 33 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
4/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

Serum terbaik yang pernah cuba setakat ini. Anda perlu pun perlu mencuba.

NOR RAFEEQAH (SUBANG JAYA)

  • 5 Ulasan
  • 0 Muat Naik
  • 155 Komen
  • Undian yang membantu
Ulasan anda
2/10/2018 Diuji di rumah dengan produk percuma

I am really impressed with the overall packaging of the products and the way the product is dispensed. It is absolutely hygienic with an easy-to-use pipette that helps to standardize the amount of products for each application. It has a very liquidy texture that absorbs into the skin in a matter of seconds and leaves the skin feeling highly hydrated without the tacky feeling. I personally enjoy fragrance in my skin care products but those who are sensitive to fragrance should note that there is fragrance added to this product. After one week, I could see that my skin texture has massively improved, fine lines around my eyes are so much less noticeable. Overall, skin feels firmer and has more plumpness to it. My skin complexion appears more even too! But I personally think the serum is best used with Nutox Night Repair, and it provides an extra layer that locks in the nutrients and repairs your skin while you sleep!

Galeri Penguji

Ini adalah laman utama untuk gambar dan video Penguji

Muat Naik Gambar Anda

Produk yang sama