Enercal Plus<sup>®</sup>
4.8 daripada 47 ulasan
mengesyorkan
ENERCAL PLUS® mangandungi
- Campuran Protein Tinggi, iatu Protein Air Dadih and Protein Soya, mudah dicerna dan diserap, membantu membina dan memperbaiki tisu-tisu otot serta mengembalikan kekuatan otot1
- Prebiotik FOS, membantu menggalakkan pencernaan* yang lebih baik dan menggalakkan pertumbuhan bakteria yang baik di dalam usus 2,3
- 28 vitamin dan mineral untuk menyokong keperluan pemakanan harian individu
- Perisa vanila yang enak
Minum dua gelas ENERCAL PLUS® mulai hari ini untuk meningkat kekuatan fizikal dan pencernaan yang lebih baik!
Rujukan:
1. Hoffman JR, Falvo MJ. J Sport Sci Med. 2004:3(3):118-130
2. Rahim MA et al. Int J Food Prop. 2021:24(1):1588-602
3. Sabater-Molina M, et al. J Physiol Biochem. 2009:65(3):315-28
*ENERCAL PLUS® mengandungi protein yang tinggi yang membantu membina tisu otot, bersama-sama dengan diet seimbang dan senaman, untuk membekalkan keperluan anda setiap hari untuk kekuatan. FOS prebiotik membantu dalam mengekalkan persekitaran usus yang baik yang penting dalam menyokong penghadaman.
good
pernah dapat dari sampel percuma malaysia...dan saya dah pun cuba meminumnya.... rasa yang sedap dan rasa bertenaga.... siapa pernah cuba pasti tahu.... ia membuat mood saya stabil kerana badan ada tenaga yang cukup
susu untuk tulang
enercal plus merupakan makanan tambahan untuk warga tua selepas umur 40tahun.. rasanya yg lemak dan sedap boleh diamalkan setiap pagi dan malam.Ianya juga mempunyai probiotik untuk sistem percernaan..ianya juga sangay tinggi kalsium
kini gastriks saya sudah kurang
susu sangat bagus bagi saya dan saya sangat sangat menyukainya,gastrik sudah berkurang setelah amalkanya,saya memerlukanya stok susu ini semoga ada rezeki saya amiin
Sedap kurang manis
Selepas mengamalkan susu ni badan saya lebih bertenaga,lebih cergas,sakit kaki dan tulang pon makin hilang.saya berasa lebih bertenaga ketika ditempat kerja,sy jadikan susu ini minuman utama saya i love it
Bagus untuk kesihatan
Pertama kali mencuba, rasa yang sedap dan bagus untuk kesihatan badan
Bagus utk seusia saya
Saya bkn pengemar susu dan sukar utk minum . Tapi sejak akhir ni sy ada mencuba dan mendapat sample . Ia btl btl sesuai utk saya . Rasanya sedap dan memberi kesan utk kesihatan dan tenaga pd sy yg menjamhkau usia 40an. Kini sy terus membeli dan sy syorkan pd ibu sy juga .terbaik
pek trial
rasa yang sedap pekat ..sedap sangat teksture.sebab tak manis sangat,sangat sesuai untuk saya
Sedap
Rasa yang sedap dan mengenyangkan. Boleh menjadi makanan tambahan . Perlu minum secara konsisten untuk dapatkan hasil yang baik. Susu sesuai untuk remaja juga. Boleh beli lagi.
Mudah buang Air besar
produk ni i beli untuk Nenek i dan i pun minum juga sekali sebab flavour dia sedap.biasanya i akan masukkan ke dalam shaker dan letak ais batu.untuk nenek pulak i bagi minum sebab bagus untuk bg protein dan senang untuk nenek buang air besar.
Susu sebenar untuk masalah otot
Ibu mertua saya yang mempunyai masalah otot lutut telah mencuba produk ini. Alhamdulillah setelah menghabiskan 2 tin susu Enercal, beliau kini lebih cergas berjalan dan menaiki tangga. Saya sendiri telah mencuba Produk ini, mendapati tenaga saya semakin bertambah dan lebih kenyang untuk tempoh yang lebih lama. Cuma, susu ini tidak sesuai untuk penghidap diabetes kerana rasanya yang terlalu manis. Harapan saya pada masa hadapan, kandungan glukos dapat dikurangkan.
Beli sekarang
Pastikan produk ini sentiasa bersama! Klik sini dan beli sekarang.