Farmhouse Milk
4.8 daripada 59 ulasan
mengesyorkan
Segar
Susu pilihan kami sekeluarga. Sedap dan segar . Rasa yang kurang manis sesuai diminum terus atau di campur dengan minuman lain seperti kopi. Saya juga menggunakan susu ini untuk membuat masakan.
Farmhouse milk
Produk farm fresh sememangnya dikenali ramai dan berkhasiat. Tiada bau lembu yang kuat. Rasanya juga sedap.
Rasa coklat pekat dan kurang manis
Minum susu ni letak es batu memng lagi kaw kaw Anak-anak seorang boleh habiskan sekotak, rsa coklat yg berlemak dan kurang manis
Sedap
Anak2 suka ..lagi2 yg coklat tu... Sdap juga bila dimakan bersama cereal.cuma hrga mahal sikit laaa
Segar dan Sedap
Farmhouse Milk adalah susu yang sangat sedap diminum dan rasa yang sangat segar dan sedap .Saya akan menyediakan susu ini kepada anak2 saya setiap pagi sebelum mereka ke sekolah
Susu kotak
Antara pilihan susu yg lemak berkrim tanpa pewarna. Rasanya sangat sedap dan tidak muak. Baunya juga wangi. Saya selalu minum perisa strawberi. Anda patut mencubanya kerana harganya juga berpatutan dengan rasanya yang lazat
FARMHOUSE MILK
Rasa susu ini sangat fresh dan berkrim selain itu susu ini sangat sedap, sangat sesuai untuk di minum golongan kanak-kanak dan juga orang dewasa. Susu ini juga mengandungi khasiat yang bagus.
farmhouse milk
saya suka perisa strawberi sedap kurang manis.. perisa coklat pun sedap juga minum sejuk-sejuk letak ais pehhh sejuk tekak
Bagus
Sedap diminum sejuk tapi perlu simpan Dalam peti sejuk supaya xcepat rosak
Sedap
Sedap, lemak.... Memang puas hati... Saya akan beli lagi.