4.6 5 0 43 43 Rasai kebaikan susu dan jus buah-buahan sebenar di dalam satu pek dengan Dutch Lady Juicy Milk. Padat dengan kebaikan kalsium, Vitamin A, C dan E, alamilah kehebatan susu & jus ini di kedai berhampiran anda!
Dutch Lady Juicy Milk
  • 4.6 Daripada
  • 43 Ulasan

Ulasan

17/02/2020
Susu rasa yogurt
Susu berperisa jus oren yg rasanya seperti minuman yogurt. Mmg sedap. Anak2 pn suka. Cuma perlu dikurangkan kandungan gula dalam Juicy Milk ni. Susu Dutch Lady mmg sedap2 belaka.
16/01/2020
Rasa seperti air yogurt!
Rasa seperti air buah oren sebenar. Tidak lari dari rasa seperti air yogurt, cuma rasanya agak manis. Sangat sesuai untuk mereka yang menggemari rasa minuman yang manis :)
18/12/2019
Taste good.
Taste likes yogurt drink. I likes this as it made from real juice and has insulin.
11/12/2019
as expected from Dutch Lady
Tastes like a yogurt drink, but it is actually a flavored milk! The taste is good, no sticky taste left behind. definitely a must try product. Dutch Lady is always the best!
07/12/2019
kurang manis
sangat sedap , kurang manis & rasa macam yogurt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
01/12/2019
Terbaikkkk!!!!
Sgt sedap.. tak manis sgt.. sesuai utk semua peringkat umur dan anak2 sy sgt sukakannya
22/11/2019
Surprisingly good
At first i'm a bit sceptical about the product as the weird combination of orange juice with milk, worried it will be tasting like medicine. However once i tried, it tasted pretty delicious.. taste mild like a orange juice without the sour kick, quite a smoothy drink.
19/11/2019
taste like mild orange juice
i have tried this it is just like mild orange juice. overall taste k, but kids feel a bit sour taste.
18/11/2019
susu bagus
rasa yang unik dan sedap berbandng perisa yang lain...kebaikan susu dan buah sebenar menyebabkan susu ini sesuai dinikmati oleh penggemar susu di dunia....saya menyarankan supaya semua orang menikmati susu ini
14/11/2019
Delicious
Taste good, just like yoghurt drink. Very refreshing orange juice taste, for me it doesn't has bitter after taste
11/11/2019
Boleh diterima
Sesuai bagi golongan dewasa..sebab anak-anak saya kurang gemar kerana terlalu masam.bagi mereka..
05/11/2019
sedap, murah
Susu juicy milk ni murah, dan agak sedap. tapi tak boleh consume lebih dari sekotak.. rasa macam pahit2 sikit.. on my opinion la.. orang lain saya tak tau
04/11/2019
Dutch Lady Juicy Milk Oren
Rasa yang sedap..seakan-akan yogurt drinks. Anak saya sukakanya dan harganya juga berpatutan..
03/11/2019
Sedap
Saya dah try! Sangat sedap, tak rasa loya atau pun muak. Harga mampu milik. Highly recommended
02/11/2019
Refreshing Juicy Milk
A unique and refreshing combination of milk and orange juice! Love it

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama