Laneige Tin Tint Balm

4.5 5 0 10 10 Impikan bibir yang cantik menggoda? Laneige Tin Tint Balm membantu anda mencipta gaya yang anda ingini dengan kandungannya yang cair sebaik sahaja disapukan pada bibir anda. Tambahkan warna yang ranggi menawan di bibir anda dan pada masa yang sama ia juga kekal lembab dan tampak lebih sihat.
Laneige Tin Tint Balm

Ulasan

14/07/2020
Tint balm
Moisturize and not to dry. Affordable. Cute packaging and easy to bring in bag.
27/08/2019
great
sangat berpuas hati. saya ada masalah bibir kering dan mengelupas. tetapi sejak menggunakan lip balm ini masalah saya dah selesai. bibir saya dah lembut dan tidak kehitaman lagi
17/03/2019
bibir nampak lebih sihat
dengan laneige tinn tint balm, bibir kekal lembab dan tampak lebih sihat
10/03/2019
Rebuildable lip balm
I'm currently using shade 02 Officially in Love. The shade is more to reddish color and has strawberry scent once applied. no worries as it is only a light scent but still, its not suitable for unscented lover people. This lip balm is buildable and need to reapply every few hours. The color is not long lasting but the moisture is.
23/02/2019
Laneige tin tink balm
Istri sy sngat2 tertarik dgn produk ini..dia ingin mencuba..kerana petama kali melihat nya
01/12/2018
smooth finishing
super moist finishing😍 colors offered are lovely, doesn't leave your lips dry
25/10/2020
My friend pernah bagitau about product ni memang best tak melekit sangat berpatutan jugak.
30/01/2019
saya mempunyai bibir yang kering, saya ingin mencuba produk ini supaya dapat membantu mengatasi masalah saya
13/12/2018
The color spread nicely on my lips and it feels very moisturizing! It doesn’t make my lips feel like “oily-moisturizing” but more on the “well-moisturized” side. It moisturizes my lips like my favorite EOS lip balm and I really like it. The pigmentation is not that good even after I layer it several times but it’s expected from a tint balm because its purpose is to moisturize but the lack of pigmentation makes my lips look naturally reddish and healthy. The color doesn’t last long (especially after I eat and drink) but the moisture stays for hours, I can say it’s 3 to 4 hours. Not amazing but for a lip balm, it’s pretty good because usually I have to re-apply my lip balm every 2 hours especially when I have dry patches on my lips.
23/11/2018
Kali pertama tengok produk ni..nmpk mcm menarik sesuai dengan saya kerana saya ade bibir yg keringdan menggelupas susah nk cari produk yg sesuai dengan saya tapi apabila saya tengok maklumat tentang Laneige Tin Tint Balm macam sesuai dengan saya..saya berminat sangat untuk mencuba

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama