4.7 5 0 32 32 Ia dirumus dengan formula khusus daripada Esen Mutiara dan Ekstrak Minyak Camellia untuk menyubur dan memberikan kilauan sihat pada rambut kusam dengan wangian yang kekal sepanjang hari.
Palmolive Naturals Brilliant Shine Shampoo
  • 4.7 Daripada
  • 32 Ulasan

Ulasan

29/08/2020
A MUST TO GET
I love the smell and surprisingly it's very nourishing and gives a healthy shine hair which you can feel after washing your hair. If possible add on the conditional which is a step that softens and smooths your strands after cleansing, the result would be amazing!
06/02/2019
palmolive shampoo
best pakai shampoo palmolive ni..wanginya tahan lama walaupun bertudung..tidak alami kelumumur
03/11/2018
Rambut wangi
One of my fav shampoo! Bau dia wangi sangat sampai keesokan hari pun masih wangi. Then, rambut memang rasa fresh dan bersih lepas menggunakan shampoo ni. Rasa licin jer rambut. Suka sangat shampoo ni 😍
01/10/2018
Palmolive
Syampu yang sangat bagus kerana 2 in 1 sekali dengan conditoner .amat wangi dan segar selepas memakainya.sesuai wanita bertudung
30/09/2018
Palmolive
One of my shampoo when i was in philippines..it has a great scent..
04/09/2018
Pengguna Tegar
Saya sudah menggunakan shampoo palmolive ni lebih 10 tahun sejak zaman sekolah asrama lagi. Jimat masa sebab 2 in 1,shampoo dan conditioner. Rambut jadi lembut, senang diurus dan bau rambut masih wangi walaupun hari kedua.
03/08/2018
Formula Esen Mutiara dan Ekstrak Minyak Camellia membantu menyubur dan memberikan kilauan pada rambut. Rambut kelihatan sihat Dan tidak kusam marah wangiannya juga kekal sepanjang hari.
07/07/2018
Memang terbaik produk nie.. Sebab 2 in 1 shampoo dan conditioner memudahkan saya... Dan rambut saya kembali lembut yang penting bau yang harum walaupun seharian pakai tudung
26/05/2018
Syampu yang sangat bagus. Rambut lebih lembut dan sangat wangi. Bau wangi kekal lama di rambut. Sangat recommended 👍 👍 👍 👍 👍
25/04/2018
Wangi. Saya setia dengan Palmolive. Dari dulu hingga kini.
17/04/2018
Disebabkan tengok produk dlm halaman home tester, saya dah mencuba botol kecik, tp skang rasa menyesal beli yang kecik, kalau saya tau berkesan dr awal, saya beli botol besar terus, rambut jadik lembut, x perlu perapi, wangi dia pun tahan lama. 1 rumah guna shampoo ni
06/04/2018
Syampu sangat harum dan menyegarkan kulit kelapa. Syampu ni 2in1 so tak perlu pakai conditioner lagi. Jimat masa dan wang juga.
20/03/2018
Syampu yang sangat bagus. Rambut lebih lembut dan sangat wangi. Bau wangi kekal lama di rambut. Sangat recommended 👍 👍 👍 👍 👍
07/02/2018
Tiada lagi masalah Rambut Bercabang dengan Shampoo Palmolive.Tq perkenalkan.
30/01/2018
Saya dah mencubanya dan saya sangat suka dengan bau shampoo palmolive naturals! Bau nya sangat wangi dan tahan walaupun bertudung...

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama