4.5 5 0 67 67 <p>Shokubutsu bekerjasama dengan bahan semulajadi yang mencergaskan kulit anda untuk memberikan anda kulit yang lebih lembap dan sihat. Pastinya ia mencergaskan anda! </p>
  • 4.5 Daripada
  • 67 Ulasan

Ulasan

22/03/2019
Shokubutsu Green Fresh Moisture Fresh Shower Foam
Shokubutsu Green Fresh Moisture Fresh Shower Foam sangat wangi dan terasa sehingga selepas mandi serta sesuai untuk semua jenis usia
24/02/2019
Love the product with nice and fresh smell
Nice smells and soft to the skin. It can produce a lot of bubble with just a small portion of the shower foam.
04/02/2019
Shokubutsu Green Fresh Moisture Fresh Shower Foam
bau yang sangat fresh, dan tahan lama. walaupun texture sabun yang sedikit cair tetapi senang berbuih walaupun guna dalam kuantiti yang sedikit. Sangat jimat dan harga mampu milik.
10/12/2018
Shokubutsu Green Fresh shower foam
Paket refill sabun mandi shokubutsu sgt berbaloi di beli. Sabun yg wangi, banyk buih dan tak melekit..
22/11/2018
foamy and smells fresh
I like this product because it comes in economy savings pack. it has alot of foam in one pump and easy to rinse off with no sticky feeling
29/10/2018
Bau yang saya suka!
Saya sekeluarga memang dah lama guna shower foam ni sebab ia tak mahal sangat and sangat wangi. Baunya yang fresh buat saya rasa tenang je tambahan bila mandi lepas balik kerja. :)
16/10/2018
Shokubutsu Green Fresh Moisture Fresh Shower Foam
Sabun sangat wangi..sangat bersih bila di pakai...tahan lama bau wangi kat badan..segar
30/09/2018
Use this as hand wash
Hand wash is not cheap for a small bottle, use this as a hand wash, it is the same. Good value for money.
10/09/2018
pengguna setia
tak kiralah apa pun jenis wangian asal jenama shukubutsu shower foam, mmg kesukaan kami sekeluarga...suami mmg sukakan shower foam ni jgn memandai nak tukar yg baru, nnt akan ada komplen keluar dr mulut suami😁😁
04/08/2018
Wangi sangat macam mandi dengan minyak wangi.. 😊 Seluruh keluarga saya guna shower foam ni.
04/08/2018
Saya sukakan baunya yang sangat menenangkan. Tambahan, badan berasa segar selepas menggunakannya.
04/07/2018
Great product. It leaves pleasing scene after bath.
06/04/2018
Baunya sangat menyengarkan dan wangi sepanjang hari. Sesuai digunakan untuk seisi keluarga.
20/02/2018
Pengguna tegar sebab bau dia wangi dan bertahan lama. Buih pun banyak. Sangat menjimatkan. Saya berpuas hati dan kualiti produk ini.
03/01/2018
I love shokubutsu's new moisture care version of shower foam. no sticky feeling like the old version. and the smell is way way nicer.

Galeri Penguji

Q & A

Sedang diproses

Produk yang sama