SK-II Pitera™ First Experience Skincare Kit

4.9 5 0 10 10 刚刚接触 SK-II,不确定它是否适合您? 我们猜想这个知名且经过多年研究的品牌应该不会令您失望,不妨试试这个套装! 按照说明使用所有产品,看看它神奇的效果。
SK-II Pitera™ First Experience Skincare Kit

点评

06/01/2024
Glow Skin
I've been wanting to try this product for a long time but I'm worried it won't suit my skin. But I am ready to try if I am selected
27/11/2023
smooth
pernah menjadi pengguna pada tahun 1991 untuk setahun penggunaan barangan sangat bagus
21/11/2023
Suitable for non problem skin face.
For healthy skin that needs maintenance, SK-II products are perfect. This product texture and efficient formula hydrates and nourishes without leaving skin greasy, leaving it smooth and supple.
22/10/2023
Kulit glowing
SKII terbaik , walaupun hrga dia Mahal tapi hasil dia padu , kena konsisten betul²
02/10/2023
Glass skin effect
Consistent guna untuk dapatkan glass skin effect. Walaupun mahal tapi tahan lama...berbaloi untuk pelaburan
24/09/2023
Sk-II pitera
Memang best pakai skincare ni.kulit wajah saya jenis combination n berjeragat bila pakai ni kulit makin cerah sekata dah tak nampak kusam cuma jeragat agak makan masa nk hilang
20/09/2023
Jenama fav mak saya
Jenama yg dah berpuluh tahun kat pasan,dari saya kecikndah tengok iklan sk2 ni..walaupun harga agak mahal tapi tersangat lah berbaloi sebab tahan 3bulan untuk satu set..paling best kesan memang super duper best,kulit muka nampak lebih natural,dan bersih dari sebarang cela!
15/09/2023
kulit semakin sihat
kulit semakin licin dan sihat. Tiada lagi kulit kering dan berminyak. Sangat sukakannya.
14/09/2023
melembutkan kulit
setelah mencuba trial set SK 11 saya merasakan kulit semakin lembut dan garis halus juga berkurangan. saya amat berpuas hati ketika menggunakan produk ini. saya akan mengsyorkan produk kepada kawan.
12/09/2023
Best Skincare Ever
Ada masalah kulit kering, pigmentation or darkspot? Apa lagi kome try laaa skincare ni. Confirm cantik lajokkk. Kena try skincare ni sebab dia bagi effect glowing untuk kulit, anjalkan kulit and for sure tiada bahan mercuri yang akan rosakkan kulit muka anda.

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品