4.8 van 23 beoordelingen
Raad het aan
AI Review Summary
De klanten waarderen de aangename en vaak mannelijke geur van de doucheschuim, die tevens lang op de huid blijft hangen. Velen ervaren dat het product de huid zacht en gehydrateerd maakt en goed schuimt. Het product wordt als gemakkelijk en handig in gebruik beschouwd, en draagt bij aan een ontspannende of verkwikkende douche-ervaring. Over het algemeen wordt het product als kwalitatief en een aanrader beschouwd, waarbij veel gebruikers aangeven er fan van te zijn. Sommige klanten vinden het product zuinig in gebruik, terwijl anderen opmerken dat de fles snel leeg is.
puur genot
Mijn man en tienerzoon zijn dol op deze douchegel. Hij is makkelijk aan te brengen, schuimt goed maar spoelt makkelijk af. Hij is mild, ruikt heerlijk en langdurig en, belangrijker nog, irriteert of droogt de huid niet uit.
heerlijke geur
Het doucheschuim van rituals is altijd leuk om te gebruiken. Ook deze heeft een heerlijke mannelijke geur die subtiel blijft hangen. enige minpuntje: deze zijn snel leeg.
sterkere/mannen geur
een iets sterkere geur voor de mannen. heel af en toe ook door mij gebruikt maar mijn man is sowieso fan. Schuimt goed en de geur blijft na het docuhen toch even hangen...
Heerlijk ruikend
Mijn man is er dol op en kan dit niet meer missen , ik moet dan ook steeds zorgen voor reserve , de geur , de textuur , gemakkelijk in gebruik zijn redenen om dit aan te schaffen. Enig minpuntje , fles is snel leeg
Super verkwikkend
Een zalig douche moment met deze verkwikkende doucheschuim. De geur van cederhout omringd de hele badkamer. Ik ben energie na een douche met rituals.
Makkelijk in gebruik
Eens cadeau gekregen en sindsdien nog steeds aanwezig in de badkamer aangenaam en makkelijk in gebruik. Lekkere geur.
Rituals producten zijn top!
Echt alle Rituals producten zijn zo top! Net zoals alle andere producten, ruikt deze zeer goed en geeft je een zachte huid. Aanrader!
Ontspannende foam
Voor mijn man en zoon koop ik deze geregeld aan afwisseld met andere foams van rituals. De badkamer kastjes staan hier in huis vol met deze producten. Tijdens het douchen of een heerlijk bad betover je je badkamer in een oase van rust met een ontspannede geur. Mijn man en zoon worden er echt heel rustig van en de geur na het douchen blijft heel lang op de huid wat zeer aangenaam is