Rivella Original
4.7 van 9 beoordelingen
raad het aan
Rivella original
erg lekkere smaak, lekker fris en wat bubbels. Echt lekker als het warm buiten is en de rivella koud staat dan is het echt top maar ook lauw is het lekker echt een aanrader. Mag van mij nog wel iets meer prik in.
Heerlijk
Verslaving aan rivella vind t heerlijk, drink lekker weg met warme dagen en lekker koud,en de andere smaken zijn lekker, als er aan bieding is haal ik t gelijk
Even wat anders
Weinig suiker mooie fles,de smaak is apart maar wel verfrissend, je moet er echt van houden of aan wennen ,maar best te doen
Lekker iets anders
Lekker voor een zomerse dag. Iets anders dan water en lekker fris
Lekker fris met heet weer
Zeker op hele warme dagen vind ik een glas Rivella met ijsklontjes heel verfrissend. Niet te zoet en toch een smaakje eraan.
Rivella
Rivella gewoon vind ik niet zo lekker , maar rivella met een smaakje is super lekker. Het bevat weinig suiker. Het moet wel heel koud worden gedronken dan smaakt het het lekkerst
Neutraal toch lekker
Ik heb aanleg voor diabetes dus deze drank staat al jaren bekend als okee te drinken. De smaak is heel goed te doen. Ik vind dit op z’n tijd erg lekker en verfrissend. Aanrader!
lekker drankje
Een glaasje Rivella op zijn tijd is een aanrader. Lekker fris, weer eens iets anders en laag in calorieen. Het smaakt koel het lekkerst en ik vind het wel een drankje om af en toe te drinken. Ik denk dat het anders gaat vervelen.