The Ritual of Mehr Baume pour les mains
The Ritual of Mehr Baume pour les mains
4.8 sur 23 avis
recommandent
Résumé de l'avis par IA

Les clients apprécient particulièrement le parfum agréable de la crème. Le produit est également reconnu pour ses propriétés hydratantes et sa capacité à rendre les mains douces. Son absorption rapide et son fini non-gras sont des points positifs fréquemment cités. La qualité générale et l'efficacité du produit sont soulignées, et de nombreux utilisateurs le recommandent.

Voir plus
Rechercher
Galerie des testeurs
H
Hamza

3 Avis

goede handbalsem

het heeft mijn handen heel zacht gemaakt een echte aanrader het heeft een lekkere geur en het geeft een zacht gevoel aan de handen.

D
Delphine

4 Avis

Produit au top

Comme énormément de produits rituels il est au top Son parfum est agréable tenue longue durée Les mains sont super douce après application Tenue longue durée

D
Deborah

5 Avis

Ruikt heerlijk

Al de producten van Rituals ruiken altijd zo lekker, je kan er niet bij verkeerd kopen, je handen ruiken heerlijk en maakt ook super zacht.

K
Kim

5 Avis

super lekker ruiken

ik hou van da geur. Blijf ook heel lang hangen en is vocht inbrengend. Je huid straalt ruikt goed en ziet er beter uit. Ook ideaal om als cadeau te geven of eens een avondje Welness te organiseren

Sofie
Sofie

20 Avis

Heerlijk ruikend gamma

Rituals zijn sowieso mijn favorieten . De geurlijn mehr vind ik dan ook 1van de betere , heeft een subtiele geur die me doet denken aan een zomerse dag . Je handen zijn als fluweel na het aanbrengen en je hebt de surplus dat ze lekker ruiken.

Z
Zeza

36 Avis

ru!ikt heerlijk

Mijn handen zijn uitstekend gehydrateerd, voelen heel zacht aan en de crème ruikt heerlijk, niet storend. Hij dringt heel goed in, wordt onmiddellijk opgenomen door de huid. Dit is een heel goed product en ik raad het iedereen aan, je zal versteld staan !

F
F

2 Avis

Zachte handen

Deze handcrème is perfect om je handen extra verzorging te geven. De formule transformeert tot een zachte, voedende crème voor heerlijke hydratatie. Perfect te gebruiken wanneer je handen droog aanvoelt en behoefte heeft aan verwennerij. Masseer het in de huid met zachte cirkelvormige bewegingen en laat het diep doordringen. Je zult meteen merken hoe je handen zachter wordt.

Diana
Diana

71 Avis

zacht en verfijnde geur

fijne geur. complementair met de foam en scrub. lekker om aan te brengen, trekt snel in de huid en ruilt heel lekker

Chris
Chris

112 Avis

Lekker geurtje

Handcrème die goed intrekt innde huid met zacht gevoede handen als resultaat, het lekker geurtje is mooi meegenomen

Lena

18 Avis

Heerlijke geur

Fijne lijn Mehr, een zachte geur met een eigen karakter. Net als alle andere van Rituals. Ik ervaar het als een rijke crème die hydrateert dus verzorgt. Ik raad het aan.

© 2026 The Brand Power Company. Tous droits réservés.