Lancôme La Vie Est Belle L’Eau de Parfum
4.7 van 7 beoordelingen
Raad het aan
Sterke geur
Goeie sterke parfum. Geur is niet voor iedereen. De geur blijft lang hangen. Leuke verpakking!
La vie est belle
Warme, bloemige en zoete parfum, het blijft lang ruiken. Ik draag deze het hele jaar door. Magical parfum
La vie est belle
Is mijn lievelings parfum. Reukt zeer lekker en ik kan er niet genoeg van krijgen. De geur is echt zalig.
Zalig zacht en fris parfum
Dit parfum draag ik erg graag. Het is zacht, fris en vrij zoet. Heel de dag door blijft de geur lekker hangen Ik kreeg vele complimenten. Top geurtje het hele jaar door.
waw, een blijvende favoriet !
Dit parfum ruikt zo heerlijk, echt, het is een zachte en aangename frisse geur. Dit parfum doet je dromen, doet je denken aan een lange avondwandeling na een warme zomerdag. Het is een parfum dat liefde uitstraalt, dat warmte en een goed karakter uitstraalt. Het is een parfum waar je blij van wordt, het schenkt je vertrouwen, het laat je stralen. Dit parfum heb ik nu al drie jaar, en ik blijf het gewoon aankopen, ik kan er niet meer van scheiden, dit is een parfum dat je voor jezelf koopt of dat je schenkt aan je geliefde, het is hèt liefdesparfum bij uitstek, het maakt je leven mooi !
Heerlijk ruikend, vrouwelijk parfum!
Deze parfum is een toppertje, voor de vrouwen dat houden van een bloemig parfum. Het flesje heeft een simpele maar toch luxueuze uitstraling! De geur blijft zeker en vast de hele dag goed ruikbaar.