4.6 5 0 54 54 Get closer to your Pokemon trainer dream by taking a bite at this Pikachu-inspired Nestle Drumstick Pika Pika Cone. This creamy pecan ice cream is topped with crunchy crushed almond pieces and wrapped with dark cocoa wafer cone, perfect for your enjoyment.
  • 4.6 from
  • 54 Reviews

Reviews

18/10/2019
pokemo
sedap ais crem pokemo nie.rasa kacang dia yg rangup.tidak cepat jemu
17/10/2019
Best icecream ever
Like the texture of the ice cream. Very tasty with the chocolate on it.
16/10/2019
yummy
a lot of nuts.. not so sweet. the packaging very cute and attractive. love it!
16/10/2019
Sedap
aiskrim ini sangat sedap. tambah lagi dengan rasa kacang, memang best..harga pun ok.
16/10/2019
Kacang dan rasa
ice cream ni sangat sedap..kekacang yg banyak dan puas hati makan
15/10/2019
Awesomely delicious
Really worth it! Ais krim vanilla sangat creamy, dengan paduan kekacang yang crunchy. Sangat sedaapp!
15/10/2019
Fill my dream about ais cream
First immpression like no diffrent from others cone ais cream but when I tried a bite from my kid, no doubt really make me fall in love with the taste. I straight away go & get mine too.
14/10/2019
Sedap dan menyelerakan
Rasa yg lemak dan sedap. Tidak terlalu manis. Kacang yg sedap & rangup.
14/10/2019
sangat sedap
sangat x kedekut kacang dan coklat, husband saya sangat sukakannya, siap makan sambil pejam mata lagi
11/10/2019
Delicious
Sedap dgn kombinasi kacang yg premium. Kombinasi aiskrim vanila dan kacang almond dan pecan .
11/10/2019
Aiskrim yang menarik
Aiskrim yang menarik dan rasa yang sangat sedap dan tak berapa manis
10/10/2019
Nutty flavour
Rasa kacang tu sedap. Aiskrim soft. Packaging cantik menarik ramai kanak2
10/10/2019
Saya suka
Saya dah rasa, beli kat speedmart.. suka sebab lain dr aiskrim lain, rasa manis manis masin salt caramel.. anak pun suka.. lepastu nak beli lagi dah takda pulak.. hehehehe
10/10/2019
Nestle Drumstick Pika Pika Cone
saya telah mencuba ais krim ini..saya dan anak-anak amat menggemari rasa coklat dan kacang yg terdapat di dalam ais krim ini..sengat enak
09/10/2019
Nice
Nice, not too sweet, a lot of nuts...the best ice cream flavor, i have.

Testers' gallery

Q & A

Loading...

Similar products