4.4 5 0 11 11 全新的Garnier Light Complete Whip Foam结合明亮的柚子柠檬精华和维他命C,它会产生较小的细腻泡沫,温和地清洁至毛孔深处。
Garnier light complete brightening whip foam
  • 4.4 发件人
  • 11 点评

点评

25/02/2021
Quite good
It's actually good to my skin. After rinse it feel smooth and fresh. But my skin didn't suit after 1 week.
25/02/2021
PENCUCI TERBAIK
Saya menggunakan pencuci garnier dah hampir belas tahun. mmg xpernah tukar, tp untuk kulit kering kena consume moisturizer lepas cuci muka. Mencerahkan dan tak tinggal parut jerawat.
07/02/2021
Bagus
Lepas cuci muka berasa bersih dan Sedikit kering kena terus pakai moisturizer. Pencuci ini elok untuk cucian lepas ‘heavy’ make up. Semua make up tanggal lepas cucian.
21/01/2021
Terbaik
Produk yang murah menampakkan kesan dalam masa singkat.
20/01/2021
Sangat bagusssssss
Produk terbaik dan harga terjangkau cocok untuk semua jenis...bikin wajah glowing lembab dan mencerakan
13/01/2021
Good product
I use this product around 2 years, the product is very good. I consume all the garnier complete white product and very good for me
12/01/2021
Satisfied
The overwall review is that I'm satisfied with it. It have a refreshing fragrance to it and I can feel that it really cleaned the oil in my T-zone area
11/01/2021
Excellent
Feel good after use it , your face will be brighter than before and cleaner , the whip foam produced a lot although you use it a little
05/01/2021
kulit lebih berseri
bila pakai rasa kulit macam makin cerah and cantik,suka sangat
28/01/2021
Saya ingin mencari sesuatu product baru untuk kulit wajah Saya dan ingin mencuba..
14/01/2021
Saya ingin mencuba sebab boleh cerahkan muka dan muka menjadi cantik

问答

有一个关于此产品的问题? 在下面提问或回答,互相帮助更好地购买。

正在加载

类似产品