Cornetto’s Raspberry Yoghurt

4.4 5 0 15 15 Yogurt lazat dengan cebisan biskut mentega yang padat di bahagian atas dan sedikit sensasi perisa masam daripada sos buah raspberi yang digandingkan dengan kemewahan aiskrim yogurt raspberi
Cornetto’s Raspberry Yoghurt

Ulasan

15/04/2021
Okay la
Saw this new flavor the other day at the convenience store and I bought just to try. Tastes okay la, sweet and tangy. Like the cookie crumbs topping. But not a fan, cukup la beli sekali untuk try.
15/04/2021
YOGURT ICE CREAM
I like ice cream and I like Yogurt, this Cornetto yogurt ice cream combine 2 type of my favorite food. I love it so much ! the rasberry sauce is tasty, the sweetness is just perfect !
09/04/2021
Refreshing
I feel this ice cream tasted exactly like IIaollao yogurt ice cream. This ice cream not too sweet and not too sour plus refreshing raspberry taste. I feel buying this ice cream is more worth it. Please come up with more fruit flavours.
04/04/2021
Perfect
Waa scroll2 nampak ni. Sangat sesuai bagi yang suka yang tak manis sangat dan masam2. Rasa macam aiskrim llao llao, yogurt buah tu. Serius sedap. Recommended lagi2 kalau panas.
29/03/2021
Make my day delighted
Resbarry ice cream is a partially healthy and moderation ice cream. as it is not too high calories and compare to other flavor. the sweetness is just fine. the smoothness is fine.
23/03/2021
Fav ice cream!
Harga ok ..affordable..rasa pon sedap..really love that piece of cake??ontop of the ice cream..sedap sgt ..worth it la
23/03/2021
LOVE IT!
I LOVE THE TASTE NOT TOO SWEET! the combination is just nice and please have a shot, they tasted like ‘rich’ ice cream, i just love how they taste ofc i would recommend you to try!
11/03/2021
Taste okay
I imagine the taste would be more rich and more sour because it says yoghurt but the taste a bit bland. Doesn’t reach my satisfaction. Its not so sweet either. Okay to try but not gonna buy again.
10/03/2021
Sedapppp
OK yg ni sumpah sedap gila and selalunya ice cream memang JARANG Nak jumpa yg rasa yogurt yg ni first time rasa memang sedap gila serious talk😭😭😭
07/03/2021
Good
It tastes pretty good. The combination of sweet and sour is great. I think if real dried berries are added it would be more fun to eat. Those who like berries flavoured ice cream should give this a try.
06/03/2021
Perisa baru Cornetto
Sangat sedap dan saya mengemarinya. Tidak terasa masam youghurt dan kanak-kanak juga pasti sukakannya. Manis dan sedikit masam youghurt, rasa yang lengkap untuk dinikmati bersama keluarga.
04/03/2021
Cornetto
Memang sedap gila....😍😍😍 Berebut ngn anak2 cornetto ni... Really love it
02/03/2021
50-50
The raspberry youghurt part was amazing! But I don't really like the chocolate part. It's too hard and less chocolatey. The wafer part is hard as well.
13/03/2021
I guess sedap kut rasanye sebab yogurt kann Kalau yang minat yogurt tuu better grab urs now
07/03/2021
Kawan saya pernah bagi saya makan ice cream ni srs mmg sedap sangat

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama