Cornetto’s Raspberry Yoghurt

4.5 5 0 23 23 Yogurt lazat dengan cebisan biskut mentega yang padat di bahagian atas dan sedikit sensasi perisa masam daripada sos buah raspberi yang digandingkan dengan kemewahan aiskrim yogurt raspberi
Cornetto’s Raspberry Yoghurt

Ulasan

12/10/2021
So yummy, brings back memories from my childhood :)
I love this ice cream so much. It's very delicious. Definitely one of the best flavour that Cornetto have. It's not too sweet and has that sweet-sour raspberry flavour to it. This seriously reminds me of the days when my bestfriend and I always stop by at 7Eleven after school to get ice cream on our way back to our homes. You know ice cream is THAT good if it reminds you to your happy childhood moments ❤️
30/07/2021
Suka Sangat
Saya cuba aiskrim ni, becoz saya suka aiskrim dengan rasa berries, tidak mengecewakan. Pembelian pertama membawa kepada pembelian seterusnya. Saya suka...saya suka. "Cornetto you make me loss my diet".
11/07/2021
Perfect Combination
Buat yang suka asam dan manis ini rekomen banget! Seger dan cocok buat nemenin siang harimu yang gerah 💖
25/06/2021
love at first bite
sedap gabungan rasa masam manis yang terbaik dan tidak membuat kita jelak.. akan terus membeli produk ini nanti..
10/06/2021
Cornetto ais krim
First time try memang sedap rasa raspberry yg manis sedap memanng i selalu beli ank i pun suka
03/06/2021
Sedap!
suka rasa crumble2 kat atas tu pastu masam2 manis mmg sedap.tak muak
31/05/2021
Connetto rasberry
Sweet n sour... Just nice I like it.. I bought it for my pantry at my office.. everybody love it
15/04/2021
Okay la
Saw this new flavor the other day at the convenience store and I bought just to try. Tastes okay la, sweet and tangy. Like the cookie crumbs topping. But not a fan, cukup la beli sekali untuk try.
15/04/2021
YOGURT ICE CREAM
I like ice cream and I like Yogurt, this Cornetto yogurt ice cream combine 2 type of my favorite food. I love it so much ! the rasberry sauce is tasty, the sweetness is just perfect !
09/04/2021
Refreshing
I feel this ice cream tasted exactly like IIaollao yogurt ice cream. This ice cream not too sweet and not too sour plus refreshing raspberry taste. I feel buying this ice cream is more worth it. Please come up with more fruit flavours.
04/04/2021
Perfect
Waa scroll2 nampak ni. Sangat sesuai bagi yang suka yang tak manis sangat dan masam2. Rasa macam aiskrim llao llao, yogurt buah tu. Serius sedap. Recommended lagi2 kalau panas.
29/03/2021
Make my day delighted
Resbarry ice cream is a partially healthy and moderation ice cream. as it is not too high calories and compare to other flavor. the sweetness is just fine. the smoothness is fine.
23/03/2021
Fav ice cream!
Harga ok ..affordable..rasa pon sedap..really love that piece of cake??ontop of the ice cream..sedap sgt ..worth it la
23/03/2021
LOVE IT!
I LOVE THE TASTE NOT TOO SWEET! the combination is just nice and please have a shot, they tasted like ‘rich’ ice cream, i just love how they taste ofc i would recommend you to try!
11/03/2021
Taste okay
I imagine the taste would be more rich and more sour because it says yoghurt but the taste a bit bland. Doesn’t reach my satisfaction. Its not so sweet either. Okay to try but not gonna buy again.

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama