NESTLÉ Musang King

4.5 5 0 41 41 Aiskrim Nestlé Malaysia Musang King diperbuat daripada durian Musang King asli. Bagi penggemar Raja Buah, kelazatan perisa aiskrim eksklusif ini pastinya menjadi cita rasa yang tiada bandingannya.
NESTLÉ Musang King

Ulasan

22/09/2021
Sedap sangat
Ais krim kayangan yang sedap dengan harga pun kayangan.. patut cuba
11/08/2021
Sangat sedap
Untuk pencinta durian seperti saya memang sedap sangat pertama kali mencubanya.Ais krim Nestle Musang King ini berbaloi harga dia.Boleh beli lagi.
09/08/2021
Satisfied Durian Craving
Durian price for ice-cream and to crave your durian urge. Bought 1 time. Will reconsider for 2nd purchase.
09/07/2021
There is durian flesh
Ate it in my friend's house and it amazed me. It really taste good and you can eat the durian flesh also. We made fried ice cream ball and it's so nice. Btw. it's a bit sweet.
24/06/2021
Affordable
Aiskrim ni sgt sedap and murah compare dgn aiskrim musangking flavor yg lain. So kalau craving nak mkn durian tp bukan musim, this is the solution! Harga pun mampu milik.
12/05/2021
Superb!
My bf bought this from Jaya Grocer. What else can I say... I got to taste the musang king flesh even though it's very small bits... Not to mention my cat likes it too
26/04/2021
it tasted not really nice
I'm a big fan of durian so I def wanted to try this. But not really my cup of tea. The taste is kinda artificial and the hint of durian is light. I never bought again.
10/03/2021
I got addicted with this icecream
Omggggg this is super good icecream and cheap ice cream kalau Korang nk makan musang king and tak MAMPU nk beli yg buah Korang boleh try yg ni sumpah 100 Sama mcm buah musang king😭😭 ❤️
08/03/2021
SEDAP
I bought this one for my husband, it taste really good and worth the price. I don't eat durian but i like this one. Maybe next time they can produce it more. I would love to recommend it to my friends, but it is hard to find it.
05/02/2021
Superb!
Bagi pencinta durian memang akan carilah musang king ni. Saya baru sekali rasa. Susah nak jumpa.. moga nestle keluarkan lagi banyak production. Lebihkan musang king ok.. hahaha
12/01/2021
Ok product
Just my humble opinion, it's creamy and you can taste as well as smell the durian within it but I feel like it could be better in terms of we're still able to to eat some of the peel durian within it and not just creamy all the way through.. but just like what I say, it's like my opinion
30/12/2020
Sangat sedap
Aiskrem ini menjadi pilihan keluarga saya. Rasa durian yang sebenar . So yummy..
23/12/2020
Best ice cream ever!
I love this ice cream because durian is my favourite
22/12/2020
Thick durian taste ice cream
Really thick durian taste ice cream. The ice cream very smooth & creamy. My kids & family like it so much
10/11/2020
Pada dengan rasa durian
Puas hati dengan rasa durian yang mewah. Lembut pada tekak. Sedap sangat sangat.

Galeri Penguji

Q & A

Ada soalan tentang produk ini? Sila tanya atau jawab dibawah, dan saling membantu untuk membeli lebih baik.

Sedang diproses

Produk yang sama