Le Petit Marseillais Bio Oranjebloesem Douchecrème
Le Petit Marseillais Bio Oranjebloesem Douchecrème
4.3 van 52 beoordelingen
raad het aan
AI Review Summary

De Le Petit Marseillais Bio Oranjebloesem Douchecrème wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. De geur wordt door de meeste gebruikers als zeer prettig, fris, bloemig of citrusachtig ervaren. Sommige gebruikers vinden de geur echter te subtiel of merken op dat deze na het douchen niet lang aanhoudt, terwijl anderen juist ervaren dat de geur wel lang blijft hangen. Een kleiner deel van de gebruikers vindt de geur overweldigend, ouderwets of minder aangenaam. Het product maakt de huid zacht, hydrateert deze en droogt de huid doorgaans niet uit, hoewel enkele gebruikers een licht uitdrogend effect of jeuk ervaren. De douchecrème heeft een prettige, romige textuur en schuimt goed, waardoor vaak slechts een kleine hoeveelheid nodig is. Het biologische aspect en het luxe gevoel worden gewaardeerd. Een minderheid merkt op dat de verpakking als ouderwets of minder handig wordt ervaren. Velen bevelen het product aan.

Bekijk meer
Beoordeling
Galerij van testers
Robina
Robina

4 Beoordelingen

Heerlijk product.

Le Petit Marseilles is bij uitstek mijn lievelingsmerk m.b.t. douchegels. Zacht voor de huid, goede prijs-kwaliteit verhouding en een enorm uiteenlopend aanbod aan verschillende varianten. Een aanrader.

Shani

16 Beoordelingen

Fijn, tropische geurtje, zachte huid

Goede lichaam verzorging, droogt de huid niet uit. Ruikt lekker en schuimt veel. En dat vind ik fijn. Geeft luxe gevoel.

Manon

fruitig en fris

heerlijke geur... en super zacht en je bent maar een klein beetje nodig om heel veel schuim te maken

Simona

Subliem

It was a really nice experience to test the delicios smell!it a really nice feeling to feel on the skin the lovely smell

Anastasia

Its a good product

I like this product a lot, but a smell could be a bit overwhelming at times. Other than that its a good shower gel.

Manon

Heerlijke douchegel

Wat een heerlijke douchegel! Mijn huid voelt zijdezacht aan na het douchen. Maar vooral de geur is echt heel erg fijn! Ik ben echt fan. Helaas verkoopt nog niet iedere drogisterij dit product. Mocht je deze kunnen vinden zou ik hem zeker aanraden!

V
Vira

17 Beoordelingen

Goed product

Goede douchegel. Heerlijke geur. Maar het droogt de huid een beetje uit. Misschien ga ik het van de zomer eens.

I
Ivonne

6 Beoordelingen

Heerlijk

Wat een heerlijke verfrissende douchegel. Heerlijk zacht

Sabrine

1 Beoordelingen

De douche créme is erg hydraterend en verzacht mijn huid. Het ruikt ook heel erg lekker. De geur is niet te zwaar en zelfs na het douche ruik je het nog op je huid. Ik gebruik de douche créme nu ongeveer een week en normaal zijn mijn ellebogen erg droog. Ik heb gemerkt dat dit niet meer het geval is na het gebruiken van dit product. Hierdoor raad ik het zeker aan voor mensen met een droge huid. Ik vind het ook erg fijn dat dit product biologisch is. Ik heb een gevoelige huid en deze douche crème irriteert niet, het laat de huid zacht en gevoed na het gebruik.

Anneke

9 Beoordelingen

Biologisch, luxueus en verfrissend

Als liefhebber van natuurlijke verzorgingsproducten was ik erg nieuwsgierig naar Le Petit Marseillais Douche Crème Fleur d'Oranger Bio, en het heeft me zeker niet teleurgesteld! De romige textuur voelt luxueus aan op mijn huid en de subtiele geur van oranjebloesem is verfrissend zonder te overheersen, en het feit dat het biologisch is, maakt het alleen maar beter.

Thuis getest met gratis product

© 2026 The Brand Power Company. Alle rechten voorbehouden.